FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 378

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
revan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 12 cze 2007, 0:40

Pretensje można mieć co najwyżej do Ryja, że wystawia w takim momencie grajka, który w każdej chwili może spowodować katastrofę. Osobiście do Oleguera nie mam żalu, bo wiem na co kolesia stać. Dziwię się tylko Frankowi, bo każdy kumaty trener nie posłałby Katalończyka w bój w sytuacji, gdy zaliczka nad przeciwnikiem jest tak niewielka.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 cze 2007, 2:13

revan pisze:Pretensje można mieć co najwyżej do Ryja, że wystawia w takim momencie grajka, który w każdej chwili może spowodować katastrofę. Osobiście do Oleguera nie mam żalu, bo wiem na co kolesia stać.
Sorywinetu, ale trzymanie linii w obronie to nawet w IV polskiej lidze zazwyczaj potrafia. Wiec jezeli tego nawet Oleguer nie umie to moze niech calkowicie poswieci sie walce o uwalnianie baskijskich terrorystow.
revan pisze:Dziwię się tylko Frankowi, bo każdy kumaty trener nie posłałby Katalończyka w bój w sytuacji, gdy zaliczka nad przeciwnikiem jest tak niewielka.
Rijkaard oprocz wynalezienia rotacji wynalazl tez swoj dosc specyficzny system zmian, ktory czesto rozumie chyba tylko on. Wiec tu raczej pretensji do niego miec nie mozna, nalezy sie przyzwyczaic :]

A jezeli wiesci o Henrym sie potwierdza to pewnie Eto'o faktycznie poleci.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 cze 2007, 8:33

Krzysztof Jarzyna pisze:A jezeli wiesci o Henrym sie potwierdza to pewnie Eto'o faktycznie poleci.
Ciekawa sprawa z tym Henrym.
'France Football' to nie jest jakiś 'Fakt', od dawna mówi się o odeściu Titiego do Barcy. Ostatnimi czasy sam Henry wypowiadał się w taki sposób, że można było wywnioskować, ze zostawia sobie furtkę otwartą ["póki co jestem graczem Arsenalu", "potrzebujemy wzmocnień, a takich nie ma", "mam nadzieje, ze Arsene zostanie"]
Wszystko ma ręce i nogi, do tego informacja pojawiła się krótko po tym, jak Bayern kupił Francka Ribery, o którego przecież starał się Wenger. Wiadomo - kolejny przespany zakup. Teraz mówi się o sprowadzeniu Maloudy, ale moze być za późno.
2 rzeczy przy tym transferze moga jedynie miec jeszcze nadzieje, że Titi zostanie. Słowa jego agenta, który kategorczne zaprzeczył [choć przecież agenci zawsze zaprzeczają dopóki transfer w całosci nie jest przeprowadzony] i ... wiara. Wiaara w to, że Henry jednak z Arsenalu odejść nie chce. Trochę krucho to wyglada przy arumentach "za" transferem, ale co zrobić ... pożyjemy - zobaczymy.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 cze 2007, 9:24

Jeżeli Henry miałby przyjść w miejsce Eto'o to ja nie ogarniam ['] Nie jest ani lepszy, ani młodszy, ani tańszy w utrzymaniu ani nic. W ogóle jestem na nie jeśli chodzi o jego transfer, ale jeżeli już ktoś się na to uparł to niech przyjdzie jako kolejny napastnik po prostu.

jest bardziej doświadczony :p // fieldy

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 cze 2007, 9:54

Mentor ma racje. Ale nie wierze zeby nasz zarzad byl na tyle glupi zeby sprzedawac Eto w zamian za Henryka. No chyba ze nasz czarnuch nie czuje sie dobrze w naszej druzynie....

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 12 cze 2007, 13:37

Z calym szacunkiem, ale Wy doprawdy wierzycie w odejscie naszego Czarnucha? :lol2: Tak sie zastanawiam i nie moge w to uwierzyc.

Co do Titiego, to juz pisalem o tym na BO:

"Jestem na TAK.

IMO bedzie to oznaczac odejscie Ludo, ostatnio mowi sie przede wszystkim o Marsylii i Newcastle United.

Jezeli chodzi o Henry'ego, to jestem na TAK z paru wzgledow:

- to wybitny, bardzo klasowy pilkarz

- sezon jest dlugi i w przypadku kontuzji jednego z czworki zawodnikow Ronni-Eto'o-Messi-Henry, bedzie mogla grac trojka z nich, co zapewni wysoki poziom gry w pierwszej linii

- mozliwa bedzie rotacja z dobrym skutkiem

- transfer zapewni wiecej mozliwosci z przodu, rozwiazan taktycznych dotyczacych calej druzyny etc.

- Messi bedzie gral troche rzadziej i nie sadze, zeby to uniemozliwilo mu rozwoj kariery, wrecz przeciwnie, wyjdzie mu to IMO na dobre i po prostu nie skonczy jak Raul, ktory w wieku najlepszym dla pilkarza poprzez czesta gre i ogromny wysilek w mlodym wieku byl/jest juz wypalony

- zawsze bardzo chcialem zobaczyc Titiego w barwach Blaugrany : )

Procz tego transferu, ktory jak dla mnie bylby czyms fantastycznym, najbardziej chcialbym jeszcze Chivu oraz Essiena xD Albo inaczej: marze o ich transferach do FCB : D Realnie wszakze patrzac, bede zadowolony z jeszcze De Rossiego oraz Heinze (tudziez Abidala).

Z ocena tego sezonu wstrzymam sie do zakonczenia biezacych rozgrywek w La Liga.

PS. Mariolka, licze na Ciebie :*"

Dodam jeszcze do tego zyski czysto marketingowe : )

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 13 cze 2007, 15:37

Oficjalnie: Henry w Barcelonie :lol2:

Obrazek

Nawet koszulki jeszcze bez loga Unicefa :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 cze 2007, 16:09

Bask pisze:Oficjalnie: Henry w Barcelonie Lol
Na tej focie również brakuje białego logo :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 13 cze 2007, 22:25

Według Sportu na 100% taki będzie drugi zestaw strojów:

Obrazek

:ban: :rotfl4: :heft: :naughty: :pogrzeb: Pozdro :?

Jak wam się podoba :?: :roll:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 13 cze 2007, 22:31

omg.....
kolnierzyki [']
to bylo do przeidzenia ze niebieskie ale te stroje sa obrzydliwe...
kolnierzyki [']
z roku na rok zmieniamy wyjazdowe barwy i powoli upodabniamy sie do teletubisow & kolnierzyki [']

Awatar użytkownika
Mich@lG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 13 cze 2007, 22:42

W zeszłym roku też Sport opublikował przeciek. Pamiętam taki fotomontaż z Eto'o- stroje wyglądały koszmarnie moim zdaniem. Jednak troche inne odcienie kolorów w rzeczywistości i zrobiło się fajnie. Myślę, że tak będzie i tym razem.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 cze 2007, 23:11

Tutaj to wygląda już nieco lepiej --->

Obrazek

Kołnierzyk nie za bardzo pasuje, ale swego czasu byłem zwolennikiem utworzenia jednego kompletu klasycznego a więc z takim kołnierzykiem właśnie. Kiedyś bywały całkiem fajne koszulki z kołnierzykami. Teraz to już wyszło z mody chyba, ale ... wróci :P

Awatar użytkownika
Mich@lG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 14 cze 2007, 14:43

Jeśli chodzi o kołnierzyki to mi się podoba koszulka Holandii na przykład. Ogólnie nie mam nic przeciwko nim i jeśli będą się prezentować tak jak na zdjęciu podanym przez Mentora to jest bardzo OK.

Akcent z Camp Nou będzie tylko na domowych? Bo jakoś go tu nie widać...

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 14 cze 2007, 17:01

Ale te stroje koszmarne sa :P ochyda jak zwykle zreszta :wink: szkoda, ze ta Seneyra co byla jakis czas temu zapodana :think: nie jest prawda :wink:
Jak pada cien na te koszulke, to jeszcze ujdzie, ale na focie podanej przez Baska, to po prostu kaszanka :heft: ale i tak na pewno lepsza, niz pomaranczowe :lol:

To teraz pomarancz bedzie 3 modelem? dobrze mowie?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 cze 2007, 17:25

Berik pisze:Seneyra
Co?
Berik pisze:po prostu kaszanka
Raczej... pizamka :P Na tej pierwszej focie to wyglada jak pizamka. Fakt, ze jest lekko lipna, ale tak jak pisalem w przypadku koszulek Realu - na pilkarzach wygladaja inaczej. Wiec nie ma co panikowac.
A kolniezyk taki... hmmm, pasuje do tego modelu :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”