racja ! Zambro w tym sezonie kilka razy wystpeowal na lewej flance i nie wychodzilo mu to zbyt dobrze zreszta sam kiedys na konferencji wypowiadal sie ze owiele bardziej woli grac na prawej stronie Abidal chcialbym by jego transfer doszedl do skutku ale za taka sume jak byla podawana (20) to moim zdaniem mozna by poszukac zawodnikow o mniejszej renomie w europie ale trzymajacaych poziom, jednak najbardziej bym chcial by na CN zawital Bale, Gareth Bale z ekipy świetych w wieku zaledwie kilkunastu lat trzyma poziom i jest jednym z najlepszych graczy Southamptonu a rowniez reprezentantem swojej ojczyzny... wlasciwie to nie wiem jak to z nim wyglada ale podobno interesowal sie nim MU i Totenham i wlasciwie niewiem na 100% czy z ekipa z londynu nawet niepodpisal juz kontraktuMentor pisze:Zambro lepiej gra na prawej i jest wystarczająco dobry, aby mieć prawą flankę dla siebie.
jest rozchwytywany z wielu klubow PL i moim zdaniem jezeli chca to trzeba dac a jezeli mielibysmy na tym transferze niestracic to jak najbardziej jestem za podobno mamy juz zaklepanego Palacio a wiec owszem czemu nieMentor pisze:Ewentualne odejście Eidura
wkoncu cos ruszyMentor pisze:Będzie bardzo ciekawe mercato. Kilku zawodników opuści klub, przyjdzie kilku nowych. Nie mogę się doczekać pierwszych decyzji