Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 22 cze 2007, 18:49

Obrazek
legialive.pl pisze:Biuro Prasowe KP Legia Warszawa informuje, że barwy warszawskiej Legii, począwszy od nowego sezonu 2007/2008, reprezentował będzie zawodnik Martins Ekwueme. Zawodnik związał się z Legią czteroletnim kontraktem. Martins Ekwueme urodził się 2 października 1985 roku w Aboh Mbaise w Nigerii. Mierzy 182 cm i waży 75 kg.
No oficjalnie został zawodnikiem Legii. Z jednej strony sie ciesz, z drugiej nie. Trudno mi powiedzieć, czy ten zawodnik da sobie rade w Legii. Jak na razie jest jedynym defensywnym pomocnikiem w Legii. Mam nadzieje, ze na tym sie nie skończy. Wciąż liczę na transfer Jarzębowskiego.
legialive.pl pisze: Trener Legii Jan Urban potwierdził na dzisiejszej konferencji prasowej informację, iż warszawski klub zainteresowany jest pozyskaniem piłkarza rezerw Osasuny Pampeluna, Inaki Astiza Ventury. Hiszpański zawodnik jest środkowym obrońcą, urodził się 05.11.1983 r., ma 185 cm wzrostu, waży 72 kg. Ponadto działacze z Łazienkowskiej chcieliby pozyskać latem jeszcze 2-3 piłkarzy, w tym napastnika.
Nie wiem czy opłaca nam sie go ściągać. Na środku jest Rzeźniczak, Choto, Dick i Augustyn. Natomiast bardzo mnie cieszy to ostatnie zdanie. 8)

Wróć do „Polska”