FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 396

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 23 cze 2007, 14:53

kaczy pisze:A co ty taka nerwowa ? ...
Problem z rozróżnianiem płci :?: Bo że z rozpoznawaniem i zrozumieniem ironii, to już wiemy.
I o jaką prawdę ci chodzi :?: Bo w obliczu posiadania przez Barcelonę takich defensywnych piłkarzy jakich ma obecnie i jacy prawdopodobnie jeszcze dojdą, mówienie o polityce "Henrych i Oleguerów" - a co za tym idzie, sugerowanie że koncentrujemy się na ściąganiu piłkarzy ofensywnych całkowicie zapominając o zbalansowaniu drużyny i wzmocnieniu obrony zakrawa na głupotę lub ignorancję. I choć głupota może mieć pewien urok to ignorancja - już nie. A ani jedno ani drugie nie jest powodem do dumy.
kaczy pisze:prawda booli ?
A myślenie :?: Spróbuj...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 cze 2007, 15:03

kon2r pisze:jeszcze kilka miesiecy temu byl on przez wiele osob krytykowany
Przez kogo? Gdzie?
kon2r pisze:nie rozumiem dlaczego tak uwazasz nie widziales jeszcze jego wszytskich nabytkow z tego sezonu nie widziales ich w akcji wiec nie rozumiem na jakiej podstawie go oceniasz
Nie kon2r. Nie rozumiesz podstawowych rzeczy. Najbardziej podstawowych jak się tylko da i tu jest problem.

Txiki nie wybiera zawodników, których trzeba sprowadzić. Wybiera ich Rijkaard i kilka innych osób. Txiki dostaje polecenie i sprowadza ich. Na tym się kończy jego rola. Można go rozliczać tylko z tego czy udaje mu się sprowadzać dobrych piłkarzy i za jakie pieniądze to robi. Pojmujesz kon2r czy może trzeba wyrzucić Txikiego bo Maxi grał słabo?

Zamiast się relaksować to włącz myślenie kon2r. Czasami aż ręce opadają jak się czyta niektóre wypowiedzi :/

Szkoda, że nie mam czasu teraz bo wytłumaczyłbym Ci kilka rzeczy bardziej dokładnie. Wrócę tu wieczorem. Do tego czasu pewnie zdążysz napisać jeszcze coś głupiego.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 23 cze 2007, 15:07

sumy transferow i same kontrakty negocjuej soriano - bo ma odpowiednie wyksztalcenie :] oraz sztab prawnikow

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 23 cze 2007, 15:32

Mentor pisze:Pojmujesz kon2r czy może trzeba wyrzucić Txikiego bo Maxi grał słabo?
nigdzie nie napisalem o wyrzucaniu Txikiego
Mentor pisze:Zamiast się relaksować to włącz myślenie kon2r. Czasami aż ręce opadają jak się czyta niektóre wypowiedzi Confused
niestety nie jestem az tak madry sory moja wina
Do tego czasu pewnie zdążysz napisać jeszcze coś głupiego.
juz cie nie lubie :)

nie rozumiem towjej napinki zachowujesz sie jak bys pozjadal wszytskie rozumy a ja tylko napisalem o tym ze Txiki jeszcze wszytskich transferow nie zrobil i nie nalezy go jeszzce chwalic za to okienko
przykro mi ale nie bedzie mnie przez okolo tydzien i niebdziesz mnie mogl przez ten czas uczyc tato jak bys mial jakies uwagi to pisz na gg :wink:
bedziesz mial uwagi :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 cze 2007, 16:52

Wystarczy, że piszesz o wstrzymywaniu się z oceną pracy Txikiego. Dlaczego mamy się wstrzymywać i na co mamy czekać? Oczywiście wiem, że podsumowane będzie można napisać po zamknięciu okienka, ale chyba możemy oceniać jego dotychczasową pracę czyż nie? Przecież to nie od sekretarza generalnego klubu zależy jak się będą spisywać nowi zawodnicy. On sobie sam tych nazwisk nie wymyśla i nie sprowadza ich dla siebie.
kon2r pisze:ja tylko napisalem o tym ze Txiki jeszcze wszytskich transferow nie zrobil i nie nalezy go jeszzce chwalic za to okienko
Napisałeś również:
kon2r pisze:nie rozumiem na jakiej podstawie go oceniasz poniewaz chociazby tranfery z ostatniego sezonu moze sie sprawdzily ale zawodnicy nie prezentowali tego czego sie od nich oczekiwalo
Przepraszam bardzo, ale nie można rozliczać Txikiego z błędów Thurama. To chyba jest jasne.
kon2r pisze:niestety nie jestem az tak madry sory moja wina
Akurat z tymi wypowiedziami to nie było centralnie do Ciebie. Gdybym chciał napisać o Tobie to bym to zaznaczył. Wystarczyłoby, że wstawiłbym określenie 'Twoje wypowiedzi'. Pisałem ogólnie o tym co się tutaj wyprawia niekiedy.
kon2r pisze:juz cie nie lubie
Bo jeszcze na piwo ze mną nie poszedłeś :P
kon2r pisze:nie rozumiem towjej napinki zachowujesz sie jak bys pozjadal wszytskie rozumy
Reaguję tak wtedy kiedy ktoś pisze coś bez przemyślenia.

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 23 cze 2007, 17:07

A Mundo Deportivo podaje, że negocjacje w sprawie Abidala utknęły w martwym punkcie - Lyon chce 20mln, Barca jest gotowa dać 10. Jeśli Rijkard i Txiki naprawdę się na niego uparli to serial pt. "Abidal w Barcy" może się ciągnąć do końca okienka.
Frank :!: Txiki :!: , ponieważ wiem że czytacie to forum - w końcu tak robią sztaby wszystkich szanujących się klubów europejskich - to apeluję: olejcie Abidala :!: A pieniądze zainwestujcie w transfery Chivu i Andrade. Howgh, powiedziałem :!: :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 cze 2007, 17:32

Aulas robi swoje. Będzie się upierał do końca, ale jeżeli nie znajdzie się żaden chętny do wyłożenia takiej kwoty to Abidal przyjdzie do nas za tyle ile my będziemy skłonni dać. Sam Francuz powiedział, że nie podpisze nowego kontraktu z klubem a obecna umowa będzie obowiązywała już tylko przez najbliższy sezon. Jeżeli Aulas chce zarobić jakiekolwiek pieniądze na Ericu to będzie musiał prędzej czy później sprzedać go Barcelonie i to niekoniecznie na swoich wymarzonych warunkach.
Nie mniej jednak ja wolałbym Chivu albo/i ( :twisted: ) Andrade o czym wspominałem już wcześniej. Rumun wydaje się być coraz bliżej Barcelony.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 23 cze 2007, 19:11

Mundo dało radę :spoko:
Obrazek

Najlepsza opcja to jednak chyba Andrade plus Chivu :P Choć każda konfiguracja z kręgu Chivu, Andrade oraz Abidal będzie bardzo korzystna :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 cze 2007, 23:29

Podobno włodarze Deportivo stwierdzili, że ostateczną decyzję co do tego gdzie odejdzie (a odejdzie na pewno) Andrade podejmie sam zawodnik a to oznacza, że szanse na jego przybycie do Barcelony są duże :] Jorge nie ukrywa, że chciałby grać w Barcelonie i wygląda na to, że wystarczy odrobina chęci ze strony Dumy Katalonii, aby go mieć. Zapowiada się fajnie :]

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 cze 2007, 0:23

iceald pisze:kaczy napisał:
prawda booli ?

A myślenie Question Spróbuj...

A to że masz wyższe wykształcenie nie daje ci wyższej pozycji społeczno-duchowej bo i tak zostaniesz tym kim byles od początku ...

i ot tak wszystko w tym temacie na dzis ...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2007, 0:31

Co daje wyższą pozycję społeczno-duchową?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 cze 2007, 0:37

Mentor pisze:Co daje wyższą pozycję społeczno-duchową?
Inteligencja którą można zastosować w każdym możliwym sposobie , wliczając to nawet śmieszne anonimowe fora dyskusyjne !!!

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2406
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 cze 2007, 0:37

Mentor to jest Off Topic :naughty: :P

Dzisiaj swoje 20 - ste urodziny obchodzi Leo Messi. Sukcesów w klubie mu życzyć nie będę, ale mogę mu życzyć, aby nie miał więcej takich poważnych kontuzji jak w poprzednim sezonie. Piłka w Hiszpanii sporo na tym straciła :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2007, 0:43

RealFan pisze:Mentor to jest Off Topic
:oops:
Ciekawość zwyciężyła. Przepraszam :(

Milion lat Leo! Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia a reszta przyjdzie sama :P

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 cze 2007, 0:49

Właśnie. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy Leo :!:

To w końcu jak będzie. Depor mówi, że wszystko zależy od Andrade. Andrade chce do Barcy. Chivu mówi, że nie przedłuży kontraktu z Romą. Kupujecie jednego czy pakiecik? :D

I jakby nie patrzeć to rzuca trochę cień na sprowadzenie Abidala, na którego podobno macie wielką ochotę.

Ciekawi mnie bardzo jak w końcu będzie wyglądała obrona Barcy w nadchodzącym sezonie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”