Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 cze 2007, 11:58
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 cze 2007, 11:59
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 cze 2007, 12:02
Nam w tej chwili nie chodzi nawet o poziom, co o renomę. Coś a'la sprowadzenie Kaki do RealuRealFan pisze:Czy to już ten poziom?
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 cze 2007, 12:03
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 cze 2007, 12:04
To może Tobie chodzi, bo tak poza Tevezem nie pojawiło się ostatnio jakieś głośne nazwisko na liście życzeń ArsenaluRóżA pisze:Nam w tej chwili nie chodzi nawet o poziom, co o renomę. Coś a'la sprowadzenie Kaki do Realu
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 cze 2007, 12:15
Też mi się wydaje, że dla Arsenalu lepszy byłby Anelka, zwłaszcza, że jest on typową "szpicą", a chyba takiego piłkarza po odejściu Henry'ego Wam brakuje? Tevez to chyba nigdy nie będzie wiedział czego chce. W swoim czasie (jakieś 3-4 lata temu) również Bayern się o niego starał -przez rok trwały niekończące się negocjacje, już nawet wydawało się że wszystko jest dopięte na ostatni guzik, a tu nagle coś się odwidziało czy to Tevezowi czy jego klubowi. Poza tym uważam, że Tevez jest chyba troszkę przereklamowany (może kibice Premiership mają inne zdaniefieldy pisze:Nie wiem co z Tevezem, ale jeśli rzeczywiscie sam nie wie gdzie chce isc, to go wcale nie chce - po co piłkarz, który za rok będzie chciał odchodzić ? Już lepiej sprowadzić Anelke, bo jest duża szansa, że wtedy zakończy u nas kariere [bo pewnym jest, ze da sobie radę].
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 cze 2007, 12:19
A czy widzisz w tej chwili jakieś inne wielkie nazwiska które mogłyby być łączone z Arsenalem? Był Trezeguet, był Eto'o, teraz jest Tevez. Jeszcze małoRealFan pisze:To może Tobie chodzi, bo tak poza Tevezem nie pojawiło się ostatnio jakieś głośne nazwisko na liście życzeń Arsenalu
Wszystko zapewne zależałoby od naszych wyników. A po przyjściu Carlosa te wyniki mogłyby być... ale już koniec z gdybaniemfieldy pisze:po co piłkarz, który za rok będzie chciał odchodzić ?
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 cze 2007, 12:35
Dwóch odpadło, trzeci sam nie wie, czego chce.. Chciałbyś głośnego nazwiska, ale sam popatrz co się dzieje. Teraz pojawiają się gracze o mniejszej renomie (Anelka, który nie wiadomo czy jest brany na poważnie, ostatnio Babel, który chce jeszcze grać w Ajaxie). Teraz pojawił się Ogbuke z Lokomotivu Moskwa, o którym pierwszy raz słyszę, a może kosztować nawet 5 - 10 milionów funtówRóżA pisze:Był Trezeguet, był Eto'o, teraz jest Tevez
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 cze 2007, 12:43
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 cze 2007, 12:44
Ani Henry ani Anelka nie są zawodnikami, których można określić mianem typowej szpicy. Takie określenie kojarzy mi się bardziej z zawodnikami typu Trezeguet, Inzaghi czy Klose. Henry czy Anelka potrafią dużo więcej niż grać na szpicy.Michał M pisze:dla Arsenalu lepszy byłby Anelka, zwłaszcza, że jest on typową "szpicą", a chyba takiego piłkarza po odejściu Henry'ego Wam brakuje?
Pilka.pl ma coraz większy problem z pozbyciem się gofieldy pisze:Babel nie byłby żadnym wzmocnieniem na dzień dzisiejszy.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 cze 2007, 12:53
Może się źle wyraziłem, powinienem powiedzieć "piłkarz, którzy może grać jako szpica"Mentor pisze:Ani Henry ani Anelka nie są zawodnikami, których można określić mianem typowej szpicy. Takie określenie kojarzy mi się bardziej z zawodnikami typu Trezeguet, Inzaghi czy Klose. Henry czy Anelka potrafią dużo więcej niż grać na szpicy.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 cze 2007, 23:46
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 cze 2007, 13:40
Decyzja zapadnie po Copa America i mam nadzieję, że jednak zobaczymy Teveza w koszulce Arsenalu. Nie ma się co oszukiwać, że w chwili obecnej piłkarzy właśnie tej klasy, którzy jeszcze mogą zmienić klub jest bardzo mało (patrząc tylko na te realne transferyRóżA pisze:Z biegiem czasu nasze szanse na pozyskanie Teveza wzrastają
I chwała mu za to. Tylko totalny idiota chciałby się pozbyć takiego walczaka z drużyny. Do tego jeszcze jego ogromne doświadczenie, co w nadchodzącym sezonie będzie w naszej ekipie na wagę złota. Gdyby jeszcze tak kontuzje go umijały.RóżA pisze:Ponadto dzisiaj Freddie uciął wszelkie spekulacje mówiące o Jego odejściu
Ja bym tam jednak tak do końca nie przekreślał wszystkich szans na powrót Deina. Chyba obie strony widzą co się dzieje w klubie (a nie dzieje się najlepiej) i dojdą do wniosku do jakiego pewnie nie jeden z kibiców Arsenalu już doszedł, czyli że trzeba zebrać szyki, porzucić wszelkie animozje i razem pracować dla dobra ich ukochanego dziecka. Jak dla mnie sprawa jest oczywista, no ale poczekamy - zobaczymy.RóżA pisze:Powrót Deina jest wręcz niemożliwy. David obraził się na nasz zarząd i tu już nie ma przebacz. Nawet jeżeli Kroenke wykupiłby Arsenal to wątpię, aby Dein zmienił swoje zdanie
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 cze 2007, 14:49
Bardziej bym sie martwil o Real. Tevez do nas nie pasuje...przynajmniej ja go nie widze jako diablaRóżA pisze:O real się raczej nie martwię (gdyż tam również nie brakuje graczy o podobnej charakterystyce), gorzej ma się sprawa z Diabełkami... ale trzeba być dobrej myśli Wink
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 02 lip 2007, 12:39

. Piłkarz na pewno ciekawy , ale jakkolwiek dobry by był nie ma szans zastąpić Henry'ego. Ciekawe czy ten transfer wykluczy pozyskanie jakiegoś klasowego gracza czy właśnie Chorwat ma nim być.Diamen23
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio