Zico_FCI pisze:franz Burego bronisz?
Nie no ależ skąd. Faktycznie Bury albo się leczył albo grał strasznie słabo przez cały sezon i jak dla mnie powinnien zostać sprzedany póki kilka złotych może za niego wpaść, bo to piłkarz skończony juz za młodu i do Legii się nie nadaje, może sobie w Wodzisławiu grać spokojnie. Nie wiem ile on w tym Kaiserze wypił jak schlał się jak świnia i wyglądał jak fieldy po próbie bicia alkoholowego rekordu to taka postawa jest naganna, ale jęsli wypił jedno czy tam dwa piwa dla samku to co to zaszkodzi jego postwie na boisku i tak jest słaby i tak. Niech sobie po pracy robi co chce i siedzi gdzie chce z dupeczkami czy kim innym jeśli nie pije zbyt duzo i nie wpływa to na jego formę sportową to spoko. Jak i tak w Legii go nie widze dobrze, że Urban też a więć niech spada i krzyż mu na drogę.
Ja się boje, że Grosicki sam te uroki znajdzie. W Pogoni gdy tylko dostał poważną kase od razu zaczął się hazard i balangi. W Legii pewnie dostanie więcej kasy a i możliwości jej ciekawego wydania w stolicy jest więcej, oby sie chłopak skupił na grzę w piłke bo z tym jego wykształceniem(podstawówka) to poza piłką daleko nie zajdzie.Zico_FCI pisze:Boję się, że to on może Grosickiemu