Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 sty 2005, 21:01
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 09 sty 2005, 21:11
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 sty 2005, 21:19
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 sty 2005, 22:16
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 sty 2005, 22:30
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archigsm » 09 sty 2005, 22:42
qczak pisze:trener chce pozostania Morientesa, a zarząd mimo to go sprzedaje- świetna decyzja; widać kto tam rządzi
KRÓLEWSKIM GRATULUJEMY ZARZĄDU
archigsm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 09 sty 2005, 23:43

Matys90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: foitek » 10 sty 2005, 15:49
foitek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 sty 2005, 17:16
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 sty 2005, 17:25
Loczek pisze:Villarreal: Reina, Venta, Gonzalo, Peña, Armando Sá; Héctor Font, Josico, Senna, Riquelme (Arzo, m.89), Guayre (Jose Mari, m.69) i Forlán.
Barcelona: Valdés, Damiá (Iniesta, m.56), Puyol, Oleguer, Sylvinho, Márquez, Xavi, Giuly, Deco, Ronaldinho i Eto'o.
gole: 1-0, m.29 Forlán. 2-0, m.47 Gonzalo. 3-0, m.85 Forlán.
arbiter: Velasco Carballo.
żółte kartki: Héctor Font, Forlán i Deco.
widzów: 22.000
Czy punktow jest 30 nad drugim zespołem, czy też tylko 1, mistrzostwo jest zdobyte. Ja bym proponował nie wpadać w euforię i ekstazę kibicom Realu, bo to nie Barcelona dostała baty 3:0 w ubiegłej rundzie. To nie Barcelona przewracała się o własne nogi i nie potrafiła podać piłki do bramkarza.
Fakt, w meczu z Villareal świetnym zawodnikiem był tylko Etoo, bo reszta stała głeboko w cieniu.
Więc jeszcze raz mówię, 7 pkt przewagi jest trudno odrobić.
Królewskim gratulujemy nazwy, bo umiejętności profesjonalnego zachowania ... bez komentarza.
smitu
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 10 sty 2005, 19:49
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 sty 2005, 19:51
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 10 sty 2005, 20:45
tylko pamiętaj że jest jeszcze 20 kolejek do końca ligi i barca a jeszcze mecze z Valencią, Realem i Sevillą na wyjeździe oraz derby z Espanyolem u siebie. A te mecze będą bardzo trudneLoczek pisze:Villarreal: Reina, Venta, Gonzalo, Peña, Armando Sá; Héctor Font, Josico, Senna, Riquelme (Arzo, m.89), Guayre (Jose Mari, m.69) i Forlán.
Barcelona: Valdés, Damiá (Iniesta, m.56), Puyol, Oleguer, Sylvinho, Márquez, Xavi, Giuly, Deco, Ronaldinho i Eto'o.
Czy punktow jest 30 nad drugim zespołem, czy też tylko 1, mistrzostwo jest zdobyte. Ja bym proponował nie wpadać w euforię i ekstazę kibicom Realu, bo to nie Barcelona dostała baty 3:0 w ubiegłej rundzie. To nie Barcelona przewracała się o własne nogi i nie potrafiła podać piłki do bramkarza.
Fakt, w meczu z Villareal świetnym zawodnikiem był tylko Etoo, bo reszta stała głeboko w cieniu.
Królewskim gratulujemy nazwy, bo umiejętności profesjonalnego zachowania ... bez komentarza.
Matys90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 sty 2005, 20:56
Tak wiem, doskonale o tym wiem i zdaję sobie sprawę z trudnej drogi, jaką Blaugrana ma do pokonania.Matys90 pisze:tylko pamiętaj że jest jeszcze 20 kolejek do końca ligi i barca a jeszcze mecze z Valencią, Realem i Sevillą na wyjeździe oraz derby z Espanyolem u siebie. A te mecze będą bardzo trudneLoczek pisze:Villarreal: Reina, Venta, Gonzalo, Peña, Armando Sá; Héctor Font, Josico, Senna, Riquelme (Arzo, m.89), Guayre (Jose Mari, m.69) i Forlán.
Po spotkaniu odbył się normalny trening, w którym nie brali udziału Eto’o, Giuly i Gerard.. Kameruńczyk spędził czas na sali gimnastycznej, a Francuz z Hiszpanem ćwiczyli indywidualnie.
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio