AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 298

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
18%
Antonio Conte
2
12%
Massimiliano Allegri
5
29%
Gian Piero Ventura
4
24%
Fatih Terim
2
12%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 cze 2007, 11:32

Sero pisze:Tak, tak już znamy to na pamięć i zdążyliśmy się przyzwyczaić do tych wymówek. Bo Milan miał -8 i nawet nie obejrzał pleców Interu w lidze.

Nie, nie, nie, bo Milan za kadencji Berlusconiego zawsze celował najwyżej :] I tak jak po przegrwanych finałach, tak po wygranych twierdze że LM jest tym co pokazuje siłe takich tuzów europejskiej piłki. Liga Bogaczy.
Sero pisze:Raz jeszcze gratulacje za LM, ale prawda jest taka, że Milan zaczął grać dopiero od ćwierćfinału

Bo rozgrywki pucharowe to nie sprint a maraton, tym bardziej że nie gra sie w pucharach co tydzień systematcznie. Na tym to polega - zwróć uwage że z Ancelottim na ławce Milan jako jedyny zespoł w euopie doszedł do 3 finałów, dwa razy wygrał i jak odpadał to najwczesniej w cwierćfinale. Na przestrzeni ostatnich lat ? Przypadek ? Chyba Jacek Przypadek :P Czyli co to pokazuje ? ze w przeciągu ostatnich lat tylko i wyłącznie liczy sie dla Rossonerich puchar Europy. I tego nikt w klubie nie ukrywa od 86 roku :P

Pucharowa drużyna jak napisał kiedys PS, i jest w tym dużo prawde, od cwierćfinału zaczeli grać ? mowa, bo już wtedy pozostali wielcy na placu boju. Zabrzmiało to tak jak być był zdania że losy pucharu ważą sie do cwierćfinału...

Czekaj znajde chwile to poszukam naszej rozmowy, za dużo postów w tamecie calciopoli :P Ja wtedy trzymałem sie jednego " że LM pokaże siłe Interu, a nie słaba jak nigdy serie A" Nie zgadzałeś sie zemną ? Pamietasz zadałem Ci pytanie czy Moratti buduje zespoł na Barca Real i MU czy Palermo, Cagliari i Livorno ? Chyba teraz twoja odpowiedz bedzie taka sama ? Bo zdziwił byś mnie jak byś napisał że scudetto to maximum. Zreszta nie ma tematu, serie A wyjdzie na prosta za 2 lata. Niestety mówie to jako zapalony miłosnik ligowej mucki na półwyspie apenińskim. :? LM jest na prostej od dawien dawna, może dla tego nie ma mowy by zaistniało tu Livrono, Getafe czy Manchester City. :roll:

Pozdro ! Forza Nasi :]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 cze 2007, 11:39

Sero pisze:Bo Milan miał -8 i nawet nie obejrzał pleców Interu w lidze.
Nie baw się w El Intero, bądź poważniejszy. Nie powiesz mi że dla Milanu Calciopoli to tylko -8pkt. Dobrze wiemy że te 8pkt. to nam akurat najmniej zaszkodziło.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 cze 2007, 11:50

w końcu jest :) http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... start=3765

i najważniejsze zdanie Scudetto cel nr1, LM mniej ważna co nie znaczy, że bedzie traktowana drugorzędnie

Przyznaje też, że nie wierzyłem w Milan i Maldiniego :p jeszcze raz gratki :!: Dobrze powiedziane, że Liga Mistrzów to maraton zresztą tak samo jak liga tyle, że tam co tydzień musisz udowadniać swoją wartość. Ale 97 punktów możemy sobie wsadzić w pupe :lol:

Łukasz, a czemu ciągle słysze te wymówki, że scudetto nic nie warte ? Bądźmy poważniejsi tu gra się ciężko przez cały rok 38 meczy.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 cze 2007, 11:53

Nie uważam że to Scudetto jest nic nie warte bo wartość też ma swoją ale na pewno jest inne i temu nie zaprzeczysz.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 cze 2007, 12:00

Acha czyli jeśli atakuje się Inter jest ok, ale gdy zaczyna się nagonkę na Milan wszyscy są fe.
Bo tak to się odbiera.

Inne ? w jakim calu ? wszelkie rekordy pobite, nie było ustawianych meczy ... faktycznie inne niż w ostatnich latach.

Jak coś odpisze wieczorem albo jutro bo musze spadać.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 cze 2007, 13:17

Sero pisze:Acha czyli jeśli atakuje się Inter jest ok, ale gdy zaczyna się nagonkę na Milan wszyscy są fe.
Bo tak to się odbiera.

Nie, nie, nie :!: Nic z tych rzeczy, nikt nie atakuje ani Interu, ani Milanu :!: Czemu normalna rozmowa na drazniące tematy zaraz jest odbierana jako atak ? :>

Tylko gdy Juventus wygrywał grając dwójką DM, po 0:1 i wygrał scudetto był żal, zazdrośc i nerwy, napinka, sam w niej uczestniczyłem ! Ale teraz przyznaje że ciesze sie iz Juve wraca do elity i mimo iż potrwas troche czasu aż sie odbuduje to musi być znów mocne dla dobra całej ligi, przyczym Palermo czy Viola nadal musza iśc do przodu ! czemu dziś żaden fan Interu nie potrafi przyznac jednego - że to był słaby sezon całej ligi, i potrwa troche czasu gdy znów Calcio wróci na własciwa droge, bo jak było w momencie kłopotów Lazio ? potem Violi ? chyba scudetto przysłoniło co nie którym obraz. Zamazało, bo nikt nie neguje tego sukcesu ale na miłośc boską Lyon tez muci kazdego w Ligue 1 - a mierzy wyżej...

zygy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 02 lip 2007, 15:13

Powiem szczerze że to wszystkie sprzeczne informację już mnie zaczynają trochę irytować...

Według jednych Emerson już jest piłkarzem Milanu, zaś wczoraj Galliani to dementuje i mówi że niby mamy zbyt dużą konkurencję w pomocy.Jeju, czy ten koleś już zupełnie zwariował na stare lata i na dodatek mówi to jeszcze w perspektywie trudnego sezonu w którym będziemy walczyć na 3frontach. Bez komentarza-szkoda że takich wątpliwości na mają np.Moratti czy Laporta.
Moim zdaniem to przyjście Emersona nie ma nic do Groucuffa, gdyż to trochę inne pozycje na biosku a tak poza tym to z Milanu powinien odejść Brocchi i to jego miejsce powinien zająć brazylijczyk, gdyż jest co najmniej o klasę lepszym zawodnikiem.
Oby, plotki że niby Brocchi ma odejść do PSV, okazały się prawdziwe,a tak naprawdę nie wiem do czego niby ma być on potrzebny Holendrom, zważywszy na jego wiek.

Jak, już pisałem wcześniej czekam z niecierpliwością na środę i liczę że właśnie wtedy poznamy nowe nabytki Milanu, które mamy już podobno zaklepane-tym bardziej że wczoraj Robinho zagrał naprawdę fajny mecz i jestem coraz optymistyczniej nastawiony do jego przejścia do Milanu.
Jeśli w środę nic się nie wydarzy to naprawdę wkurzę się trochę na Gallianiego i cały zarząd, bo szczerze mówiąć nie chce mi się już czytać tych wszytskich plotek a to że Drogba wyraża chęć odejścia z Chelsea, które zaraz są dementowanem, a to że Berlusconi nie wyklucza przyjścia Adriano, co wyśmiewa zaraz Moratti itp.

Tymczasem dzisiaj ma zostać ogłoszone oficjalnie przejście Chivu do Interu za 14mln euro+Obinna.Będzie to już drugi po Suazo, transfer Interu tego lata ale to na pewno jeszcze nie koniec.Kolejnym celem Morattiego będzie teraz Diarra z Realu, który ponoć jest na wylocie z Madrytu tak jak Emerson.
Dzisiaj także pojawiły się plotki że niby Moratti zaoferował Atletico aż 40mln euro za Fernando Torresa zaś jemu proponuje kontrakt w wysokości uwaga-8mln euro za sezon!Myślę że gdyby ta informacja okazała się prawdą to Atletico nie miałoby się nad czym zastanawiać...
Sądze że ewentualne przyjście Torresa, oznacza nic innego jak niechybne odejście z Interu Adriano, który ma być jednym z elementów wymiany na linii, Inter-Real w sprawie Diarry.

Powiem wam tylko tyle że jeżeli Torres dojdzie do Interu zaś nas nie zasili jakiś wielki napastnik tylko jakiś Cassano czy Montella, to nie daruję tego naszym działaczom.
Niestety będzie to świadczyło że Berlusconi przykręcił kurek z pieniędzmi i postanowił nastawić się tylko na zyski, nie inwestując w nowych piłkarzy i transfery.
Prawda jest taka że z takim składem jaki teraz mamy to możemy zapomnieć o obronie Ligi Mistrzów czy wywalczeniu Scudetto, gdyż Inter już w tej chwili jest dla nas za silny a co dopiero będzie jeśli zrealizuje wszystkie planowane transfery.Z punktu widzenia mocnej serie A to na pewno korzystne tylko szkoda że nasi działacze nie biorą przykładu z Interu czy Juventusu tylko śpią.

W każdym razie ciągle z nadzieją ale także z coraz większymi obawami czekam na środę...

pozdro

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lip 2007, 16:53

zygy pisze:Sądze że ewentualne przyjście Torresa, oznacza nic innego jak niechybne odejście z Interu Adriano
zygy pisze:Powiem wam tylko tyle że jeżeli Torres dojdzie do Interu zaś nas nie zasili jakiś wielki napastnik tylko jakiś Cassano czy Montella, to nie daruję tego naszym działaczom.
Przecież Torres ma iść do Liverpoolu, a nie żadnego Interu.
zygy pisze:Adriano, który ma być jednym z elementów wymiany na linii, Inter-Real w sprawie Diarry.
Tak akurat, już do niej doszło. Marzenie sciętej głowy :P
zygy pisze:W każdym razie ciągle z nadzieją ale także z coraz większymi obawami czekam na środę...
Nie rób sobie nadzieji bo tylko się pogrążysz :P Nie widzę związku. Robinho jest kluczową postacią w Realu i nikt nawet nie myśli o sprzedaży. Na podstawie wypowiedzi samego zawodnika też można stwierdzić, że nic nie wie o transferze do Milanu. Poza tym podobna sytuacja jak z Adriano.Po co nam Adriano? Po co nam Oliveira? Może mi to wyjaśnisz :>

Ponoć Galliani znów pozytywnie wypowiedział się na temat transferu Cassano. Więc jak to będzie? Bierzecie duecik Emerson - Cassano? Proszę bardzo. Robinho nigdzie nie idzie :P
zygy pisze:Prawda jest taka że z takim składem jaki teraz mamy to możemy zapomnieć o obronie Ligi Mistrzów czy wywalczeniu Scudetto
Czy ten zwycięski skład z minionego sezonu uległ osłabieniu, że wtedy był w stanie, a teraz już nie jest w stanie walczyć o wysokie cele :?:

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 02 lip 2007, 17:23

zygy pisze:czy ten koleś już zupełnie zwariował na stare lata i na dodatek mówi to jeszcze w perspektywie trudnego sezonu w którym będziemy walczyć na 3frontach
W poprzednich sezonach to na ilu frontach walczylismy jak nie na 3?
zygy pisze:Bez komentarza-szkoda że takich wątpliwości na mają np.Moratti czy Laporta.
Ciekawe co sie bedzie dzialo jak wszystkie te gwiazdy beda chcialy grac, a miejsca na boisku nie wystarczy dla wszystkich. Moratti to akurat o sukcesach zblizonych do Milanu moze pomarzyc wiec to chyba nie my powinnismy sie uczyc zarzadzania kluben od niego ale wrecz przeciwnie.
zygy pisze:Oby, plotki że niby Brocchi ma odejść do PSV, okazały się prawdziwe,a tak naprawdę nie wiem do czego niby ma być on potrzebny Holendrom, zważywszy na jego wiek.
A po co potrzebny Milanowi Maldini, Cafu, Dida, Inzaghi, przeciez sa tacy starzy.
zygy pisze:eśli w środę nic się nie wydarzy to naprawdę wkurzę się trochę na Gallianiego i cały zarząd,
Moze bardziej powinienes sie na siebie wkurzyc. Czyzby sroda byla ostatnim dniem mercato? Jakis deadline tego dnia jest czy o co chodzi?
zygy pisze:bo szczerze mówiąć nie chce mi się już czytać tych wszytskich plotek
Skoro Ci sie nie chce to mam proste rozwiazanie Twojego problemu. NIE CZYTAJ.
zygy pisze:Dzisiaj także pojawiły się plotki że niby Moratti zaoferował Atletico aż 40mln euro za Fernando Torresa zaś jemu proponuje kontrakt w wysokości uwaga-8mln euro za sezon!Myślę że gdyby ta informacja okazała się prawdą to Atletico nie miałoby się nad czym zastanawiać...
Mysle ze nie mialoby sie nad czym zastanawiac, za takie pieniadze powinni sprzedac go bez zajekniecia. Z drugiej strony Inter tez moze pakowac sie na takie miny i ja akurat nie bede mial nic przeciwko.
zygy pisze:Powiem wam tylko tyle że jeżeli Torres dojdzie do Interu zaś nas nie zasili jakiś wielki napastnik tylko jakiś Cassano czy Montella, to nie daruję tego naszym działaczom.
I co im zrobisz? Obrazisz sie na nich, przestaniesz kibicowac Milanowi?
zygy pisze:Niestety będzie to świadczyło że Berlusconi przykręcił kurek z pieniędzmi i postanowił nastawić się tylko na zyski, nie inwestując w nowych piłkarzy i transfery.
Moze jednak to bedzie swiadczylo o tym ze Milan nie przeplaca za pilkarzy niepotrzebnie. Ze prowadza rozsadna polityke finansowa.
zygy pisze:Prawda jest taka że z takim składem jaki teraz mamy to możemy zapomnieć o obronie Ligi Mistrzów czy wywalczeniu Scudetto, gdyż Inter już w tej chwili jest dla nas za silny a co dopiero będzie jeśli zrealizuje wszystkie planowane transfery.
Tym bardziej ze w ubieglym sezonie gralismy tym skladem i jakos LM padla naszym lupem.

zygy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 02 lip 2007, 17:55

Przecież Torres ma iść do Liverpoolu, a nie żadnego Interu.
Według prasy angielskiej Moratti zaproponował 40mln euro za Torresa zaś samemu zawodnikowi kontrakt dużo wyższy niż Liverpool czym wzbudził wątpliwości u samego zawodnika czy aby nie wybrać Inter.
Ponoć Galliani znów pozytywnie wypowiedział się na temat transferu Cassano. Więc jak to będzie? Bierzecie duecik Emerson - Cassano? Proszę bardzo. Robinho nigdzie nie idzie
Emerson jak najbardziej tak, Cassano także ale tylko w przypadku jeśli nie wykluczy to zakup innego, wielkiego zawodnika.
Poza tym to Cassano powinien z całym szacunkiem dla niego nieco obnizyć swoje wymagania finansowe, gdyż 4.5mln euro za sezon zdecydowanie za dużo jak na zawodnika, który praktycznie wogóle nie grał przez 2sezony.
Czy ten zwycięski skład z minionego sezonu uległ osłabieniu, że wtedy był w stanie, a teraz już nie jest w stanie walczyć o wysokie cele
Dobra, wygraliśmy LM, ale jaką stratę mieliśmy do Interu w Serie A i to nawet nie licząc tych nieszczęsnych ujemnych punktów.
Prawda jest taka że nasza stara gwardia, jest w stanie zmobilizować się i zagrać na najwyższym poziomie te tych kilka meczów o najwyższą stawkę ale żeby wygrać Scudetto to trzeba zagrać takich meczów ponad 30, a do tego potrzebna jest silna ławka i odpowiedni zmiennicy, których my nie posiadamy.
W poprzednich sezonach to na ilu frontach walczylismy jak nie na 3?
Z czego sukcesem zakończylismy tylko LM, zaś w Italii totalna klapa.Oprócz tego w przyszłym sezonie dochodzą Klubowe Mistrzostwa Świata oraz Superpuchar Europy więc kolejne kilka meczów więcej zaś nasz kadra coraz starsza...
A po co potrzebny Milanowi Maldini, Cafu, Dida, Inzaghi, przeciez sa tacy starzy.
Z całym szacunkiem ale porównywanie Maldiniego do Brocchiego jest trochę nie na miejscu ,nie uważasz?
Poza tym Brocchi nie dorasta do pięt żadnemu z wyżej wymienionych przez ciebie zawodników i jako jednno z naszych najsłabszych ogniw powinien jak najszybciej odejść, zaś na jego miejsce powinien przyjśc o wiele lepszy Emerson.
Moze bardziej powinienes sie na siebie wkurzyc. Czyzby sroda byla ostatnim dniem mercato? Jakis deadline tego dnia jest czy o co chodzi?
Widzę ze jesteś trochę do tyłu.Według niektórych żródeł, podobno Galliani zaklepał już sobie kilku graczy m.in. Robinho i Alexa, którzy mają zostać podobno zaprezentowania wszysce razem w środę-4lipca na konferencji prasowej.Czy te informacje są prawdzie, przekonamy się już niebawem...
Skoro Ci sie nie chce to mam proste rozwiazanie Twojego problemu. NIE CZYTAJ.
Wyobraż sobie że nie mogę tak spokojnie patrzeć jak nasz kochany zarząd z Gallianim na czele przesypia kolejne mercato i zaprzepaszcza nasze szansę nie tylko na obronę Pucharu Europy, ale także na scudetto i inne puchary, które otworzyła się szansa zdobyć.
Mysle ze nie mialoby sie nad czym zastanawiac, za takie pieniadze powinni sprzedac go bez zajekniecia. Z drugiej strony Inter tez moze pakowac sie na takie miny i ja akurat nie bede mial nic przeciwko
Też tak uważam, ale szkoda że to Moratti wychodzi z taką propozycją, którego Inter ma kompletny i silny atak a nie Galliani, którego Milan, ma straszną dziurę w przodzie zaś grono potencjalnych nabytków coraz węższe.
I co im zrobisz? Obrazisz sie na nich, przestaniesz kibicowac Milanowi?
Pojadę do Mediolanu i rozpocznę głodówkę na środku, murawy San Siro i oświadczę że nie odpuszczę póki nie zasili nas jakiś klasowy napastnik oraz defensywny pomocnik :D
Moze jednak to bedzie swiadczylo o tym ze Milan nie przeplaca za pilkarzy niepotrzebnie. Ze prowadza rozsadna polityke finansowa.

Sądze że w ostatnich latach zarobiliśmy tak dużo że nic nie stoi na przeszkodzie żeby wreszcie przeznaczyć trochę kasy na niezbędne wzmocnienia zespołu.Poza tym kilka lat temu Berlusconiemu nie przeszkadzało wydawać ogromne sumy na transfery-np.Rui Costa czy Szewczenke i co się niby zmieniło? Przecież nie zbiednieliśmy od tego czasu, więc mi nie wmawiają razem z Gallianim że taka zawsze była polityka transferowa Milanu, który jest wielką rodziną.
Tym bardziej ze w ubieglym sezonie gralismy tym skladem i jakos LM padla naszym lupem.
Wiesz, mi drugi raz taki cud się nie zdarzy zaś my z takim składem jaki obecnie posiadamy nie mamy praktycznie żadnych szans na obronę tytułu, tym bardziej że nasza kadra z roku na rok jest coraz starszam zaś przeciwnicy coraz silniejsi.

pozdro

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 02 lip 2007, 18:18

zygy pisze:Widzę ze jesteś trochę do tyłu.Według niektórych żródeł, podobno Galliani zaklepał już sobie kilku graczy m.in. Robinho i Alexa, którzy mają zostać podobno zaprezentowania wszysce razem w środę-4lipca na konferencji prasowej.Czy te informacje są prawdzie, przekonamy się już niebawem...
Ale co to za informacje, gdyby byly choc troszke prawdopodobne to juz bys sie o nich pisalo. Jesli masz racje to przyznam sie do bledu ale sadze ze te wiadomosci maja niewiele wspolnego z rzeczywistoscia.
zygy pisze:Wyobraż sobie że nie mogę tak spokojnie patrzeć jak nasz kochany zarząd z Gallianim na czele przesypia kolejne mercato i zaprzepaszcza nasze szansę nie tylko na obronę Pucharu Europy, ale także na scudetto i inne puchary, które otworzyła się szansa zdobyć.
Przeciez dopiero dzis rozpoczelo sie mercato. Narazie jeszcze nic nie przespalismy. No moze z tych ktorzy juz zmienili kluby chcialbym jednego Henrego, ale Ci ktorzy naprawde Milanowi by sie przydali jeszcze klubow nie zmienili.
zygy pisze:Też tak uważam, ale szkoda że to Moratti wychodzi z taką propozycją, którego Inter ma kompletny i silny atak a nie Galliani, którego Milan, ma straszną dziurę w przodzie zaś grono potencjalnych nabytków coraz węższe.
Moratti co roku wychodzi z takimi propozycjami ze ja juz dziekuje, po wielu latach kupowania dopiero ostatni sezon byl dla nich w miare udany. Cena jaka zaplacili za zdobycie scudetto byla nieporownywalnie wyzsza o tej za ktora MIlan zdobyl przynajmniej dwa ostatni puchary Mistrzow.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lip 2007, 19:08

zygy pisze:Poza tym to Cassano powinien z całym szacunkiem dla niego nieco obnizyć swoje wymagania finansowe, gdyż 4.5mln euro za sezon zdecydowanie za dużo jak na zawodnika, który praktycznie wogóle nie grał przez 2sezony.
Ale swoją renomę we Włoszech nadal ma.
zygy pisze:Dobra, wygraliśmy LM, ale jaką stratę mieliśmy do Interu w Serie A i to nawet nie licząc tych nieszczęsnych ujemnych punktów
Trochę słabiej graliscie w pierwszej części sezonu i to wtedy straciliście szanse na Scudetto. Mimo wszystko z czasem Milan pokazał klasę. Ale umówmy się, że Inter zdobył w minionym sezonie tyle punktów, że zdobycie tytułu przez Rossonerich czy Romę było niemożliwe.

W sumie to jednak nie wiem, co Ty jesteś taki uprzedzony na te transfery. Jest 2 lipca, a ty dramatyzujesz. Jak czwartego nic się nie wydarzy to popadniesz w jakąś depresję normalnie. Nie masz żadnego zaufania do zarządu, ale zapewniam Cię, że oni wiedzą co robią. Stopniowo z Mercato na Mercato ktoś do was dochodzi i nie jest to ktoś odchodzący niedługo na emeryturę. Te informacje o Robinho i Alexie to pewnie jeszcze większa bójda niż to, co pisze As o Kace bo o zainteresowaniu tymi piłkarzami ze strony Milanu tego lata nikt nie słyszał. A nawet jeśli trafi do Was Emerson i Cassano i ewentualnie ktoś jeszcze, ale nie zaraz jakiś transfer za kupę kasy to co? Stanie się coś? Wzmacniacie się z głową, a nie byle wydawać kasę.
zygy pisze:Pojadę do Mediolanu i rozpocznę głodówkę na środku, murawy San Siro i oświadczę że nie odpuszczę póki nie zasili nas jakiś klasowy napastnik oraz defensywny pomocnik
I myślisz, że ktoś się tym przejmie? Może tylko to, że zajmujesz murawę przyciągnie czyjąś uwagę. Chcesz to głoduj sobie, Twoja sprawa. Najwyżej wyniosą Cię na ulicę, jak potrzebny im będzie stadion do treningu bądź meczu, a kiedy już zemdlejesz to wywiozą Cię do szpitala i podłączą do kroplówki :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 lip 2007, 19:09

Zygy czy mógłbym poznać źródło Twoich informacji o Alexie i Robinho ? Z tego co wiem transfer Alex jest dość skomplikowany i pozyskanie go nie mogło obejść się tak cicho. Robinho u nas ? Real do nam sprzedał od tak sobie zwłaszcza że sam piłkarz gra na CA i chyba nie bardzo w głowie mu teraz transfery bo strzela po 3 bramki w meczu ;)

Emerson, oczywiście to dobry piłkarz ale nie znajdzie u nas miejsca w składzie co będzie powodowało problemy. Galliani powiedział ostatnio mądre słowa że nie sprowadzi Emersona kosztem naszego Gourcuffa.
Zygy pisze:Z czego sukcesem zakończylismy tylko LM, zaś w Italii totalna klapa.Oprócz tego w przyszłym sezonie dochodzą Klubowe Mistrzostwa Świata oraz Superpuchar Europy więc kolejne kilka meczów więcej zaś nasz kadra coraz starsza...
LM... co tam. Milan ma wygrywać wszystko.

Na wielkie transfery nie licz, jeżeli ich chcesz to kibicuj Barcelonie bo to teraz modne i tam się strasznie pieniędzmi szasta. Trendy z Madrytu powędrowały do Katalonii :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lip 2007, 19:34

Łukasz_ pisze:Na wielkie transfery nie licz, jeżeli ich chcesz to kibicuj Barcelonie bo to teraz modne i tam się strasznie pieniędzmi szasta. Trendy z Madrytu powędrowały do Katalonii
Coś mnie ominęło? Kiedy to Laporta zaczął szastać pieniędzmi, że tego nie zauważyłem :>

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 lip 2007, 20:14

Lukasz mial chyba na mysli wasze czerwcowe zakupy.Ile wydaliscie?Jakies 45 milionow prawda?Niezla sumka.

Tak w ogole moze mi ktos powiedziec jaki jest budzetu Barcelony na nadchodzacy sezon?Nie ten na transfery tylko ogolny.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”