Jak trafiliście na to forum?

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post autor: Moff » 11 sty 2005, 10:19

Mazurek pisze:No ja dostałem się na tą stronkę jeszcze przed startem serwisu. W pewnym stopniu pomagałem tworzyć ten serwis przed startem, ale niestety braki czasowe zmusiły mnie do odejścia z redakcji. Zdecydowałem się jedynie moderatorem an forum zostać. A skąd wiedziałem, że ciś takiego jak pilka.pl w ogóle będzie istnieć ? Po prostu trafiłem na wiadomość zostawiona przez jednego z administratorów na pewnym forum. Treść zachęcała do podjęcia współpracy przy tworzeniu serwisu poświęconego piłce nożnej, no więc się zgłosiłem. Byłem 45 osobą na stronce...
Dokłądnie, ja od Dzidziusia się dowiedziałem o zamiarze budowy serwisu piłka.pl :) Ale ja dostałem mail'a z info. No i zgłosiłem się. Też współtworzyłem ten serwis, jako jeden z pierwszych :) Budowaliśmy go wspólnie :)

Lecz też brak czasu spowodował ,że z redakcji odejść musiałem, jak i ównierz z modowania forum zrezygnowąłem, an pewien czas też zostawiłem forum...

Byłem i dalej jestem :P 4osobą na stronce :) Wliczając poprawyki by dzizius czyli ,że liczmy od 2 osoby na forum to byłem i jestem 3osobą :)

Wróć do „Hyde Park”