enoce
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 03 lip 2007, 20:51
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ***M&M*** » 04 sie 2007, 21:05
***M&M***
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 04 sie 2007, 21:27
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniekk » 12 sie 2007, 12:24
maniekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 sie 2007, 13:06
maniekk pisze:Tylko jak dla mnie Wilku kaleczy
to bit z plyty MOR Wa, a Sokol jest tam goscinnie.maniekk pisze:"Idz za ciosem
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniekk » 12 sie 2007, 16:12
maniekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 sie 2007, 16:39
maniekk pisze:za tekstami Wilka i wszystkich innych co o tym nawijają. Bo takie teksty mi są potrzebne jak swini kamizelka.
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniekk » 12 sie 2007, 17:29
Tak jak juz napisalem uwielbiam Polski rap. Ale nie przepadam za rapem ulicznym, z jakimiś tekstami Gangsta jak np Małolata wiekszość tekstów. Nie jestem chłopakiem ulicy i nigdy nie byłem, nie pale trawy, nie biore prochów wiec na takie teksty mam zlew. A np kocham takie kawałki jak np "Aluminium" Tede & Numer Razdobra nie ważne zresztą. każdy ma swój gust.
maniekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jasialdo » 12 sie 2007, 18:06
acha to nie wiedziałem, że Dka z kawałkami "kocham cie kocham cie" może nieść jakiś przekaz, tak jak ta cała reszta.maniekk pisze: Ja musze mieć swój ojczysty język i zawarty przekaz. Nie jestem fanem rapu "byle rym dla rymu" No dobra to teraz wymienie pozycje dla których czuje respect:
- Eldo/Grammatik za wszystko. Mozna powiedzieć ze ich kocham
- Fenomen, dobra ekipa. Choc szkoda ze na ostatniej plycie bez Ziaji![]()
- Dka, ma kilka dobrych pozycji
- Łona..ehh luzak jak nic
- 3 wymiar tez daje rade. Ma kilka dobrych kawałków.
maniekk pisze: nie przepadam za rapem ulicznym, z jakimiś tekstami Gangsta
Wydaje mi sie, że kasta to najśmieszniejsi polscy gangsta raperzy, ale może mi sie tylko wydaje ?maniekk pisze: - Kasta, głównie mowa o płycie Kastaniety. Naprawde solidny materiał.
Ciekawie. Pewnie po każdym koncercie czaisz się na niego w krzakach żeby autograf dostać.maniekk pisze: - WWO, Sokół jestes moim Bogiem.
Jasialdo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniekk » 12 sie 2007, 18:41
nie wiem o czym mówisz. Nie znam zadnych jego kawałkow w tym temacie. Ty za to musisz znac, skoro twierdzisz ze takie sąacha to nie wiedziałem, że Dka z kawałkami "kocham cie kocham cie" może nieść jakiś przekaz, tak jak ta cała reszta.
Lubie Moleste za Pelsona Włodka i Vieńka. Wilk jest najsłabszym ogniwem tam i tyle. Oczywiście to jest moje zdanie. Jezeli go wielbisz to ok. Jeden lubi masło a drugi masmix. Pozdro
maniekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jasialdo » 12 sie 2007, 19:11
Jasialdo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniekk » 12 sie 2007, 20:18
"Wybacz"..wybacz prosze..Nie wiem jaki tytuł miał ten kawałek
No chyba nie ma płyt niekomercyjnych które są "legalami"mówisz, że tylko słuchasz rapu z przekazem, a wymieniłeś prawie wszystkie komercyjne składy z polski.
maniekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 sie 2007, 20:35
maniekk pisze:Taka Molesta z nowej płyty wywaliła juz 3 klipy Czego osobiście nie popieram
maniekk pisze:Nie jestem chłopakiem ulicy i nigdy nie byłem, nie pale trawy, nie biore prochów wiec na takie teksty mam zlew.
wiec co dla Ciebie znaczy komercja?maniekk pisze:No chyba nie ma płyt niekomercyjnych które są "legalami"
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniekk » 12 sie 2007, 21:09
komercji, Jak juz Molesta wypuścila 3 klipy w tak krótkim okresie to juz jest źle. $$$$$$klipów nie popierasz <lol2>?????
No wiem ze teraz palenie jest modne (ja jestem przy nich nikim bo nie pale). I podoba im sie muzyka HG<sie jara dziewczyno sie jara chłopaku>..a na Grammatika mówią badziewna muzyka.wez chlopie, nie trzeba byc chlopakiem z ulicy zeby jarac jointy i brac proszki. i na odwrót. zastanow sie
wiec co dla Ciebie znaczy komercja?
maniekk
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio