Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 04 lip 2007, 17:51

Morrow pisze:Pomijając już to o czym tu rozmawiacie to bez przesady Reina w Premiership wśród bramkarzy jakąś wybijającą się postacią nie był. Mecze bez puszczonej bramki to jest jakiś argument,owszem ale te mecze to była głównie zasługa świetnie dysponowanej obrony i defensywnych pomocników a nie cudów jakie w bramce wyprawiał Pepe.

Nie będe pisał o obronie bo często sie z niej nabijałem. Skrobne coś o pomocy, a raczej DM. Alonso zagrał chyba najslabszy sezon nawet od czasów Sociedad, Momo stracił sporo przez kontuzje, a Javier wiadomo kiedy przyszedł i kiedy zaczał grać. wiec o czym my tu mowimy. :wink:
boskigonzo pisze:uwierz mi ciebie bardziej zal. Napisalem ze nie bedzie sie lapal a nie ze sie nie lapie- radze wrocic do przedszkola zanim wyciagnie sie jakies wnioski
:arrow: :arrow: :arrow:
boskigonzo pisze:teraz nawet sie na lawke nie zalapie ...
Nie doczytałem...
boskigonzo pisze:wychodzisz na idiote
Sam siebie nawet potrafisz podsumować. 8)
boskigonzo pisze:o ile wiem rekord nalezy do Davida Jamesa- czy to znaczy ze jest super extra bramkarzem ??

jesli chcesz dyskutowac to zmien ton, jesli chcesz sie poobrazac to chodz na PW
Nawet nei pisałem o rekordzie, a ton mozesz zmienić ty, a raczej podaj choc jeden sensowny argument, a nie typu mnie jego gra nie przekonuje, bo to cos z podstawowki. :lol:

Teraz to jaki tryb.

Wróć do „Anglia”