Jak się zaczęło Wasze kibicowanie? - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
squash
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: squash » 28 maja 2006, 23:26

Moja przygoda z kibicowaniem Juve zaczęła się dość śmiesznie i chyba w pewien sposób przypadkowo. Był rok 1996, a ja miałęm wtedy7lat, byłem dzieckiem i zamiast grać w piłkę, częściej uganiałem się i łazięłm po drzewach, pewnego dnia moja mama kupiła mi koszulkę. Na koszulce była postać Ronaldo, jednak nie spodobał mi się jego wygląd, powiedziałem, że nie będe nosił koszulki z kimś takim. Na drugi dzień mama wzięła koszulkę i odniosła do sklepu, a wróciła z koszulką na której był Del Piero. Pomyślałem, że to on własnie będzie moim idolem, potem obejrzałem kilka meczów z jego udziałem i jego drużyną. Od tego zaczęła się moja przygoda z futbolem, od jej początku jestem wierny Juventusowi i myślę, że tak zostanie.

Awatar użytkownika
drA
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drA » 11 cze 2006, 14:29

Ja zacząłem kibicować Chelsea chyba w 97 r. Sąsiad miał dużą kolekcję pamiątek i dużo opowiadał o Chelsea no i mnie w końcu "zaraził" . Moim marzeniem jest pojechać kiedyś na mecz Chelsea do Londynu.

Hsv-Fan
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hsv-Fan » 28 cze 2006, 19:02

Ja kibicuje HSV od Niedawna Nie cały Rok, Kibicowałem Wielu Klubom Ale to Było tak ładny mecz jestem z wami zły Szukałem innego klubu co był w Formie HSV zobaczyłem Cos poczułem I Jestem z Nimi Na Dobre I Na Złe I tak bedzie na zawsze. Niekturzy ida za wielkimi klubami jak ja niegdys niekturzy im kibicowali jak nie zdobywali za duzo trofeum ale przyszły czasy kiedy i ich kluby zaczły odnosic sukcesy. Moim zdaniem HSV bedzie miało co sezon lepszy. Pozdrawiam was Wszystkich Dla Chętnych zainteresował sie HSV to macie Linka hamburgersv.pl

Awatar użytkownika
mario1492
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mario1492 » 14 lip 2006, 15:45

kibicuje HSV od 2 lat. Tym zarazil mnie moj wujek ieszkajacy w Hamburgu. Dziwilem sie ze od ok. 40 lat (poczatek Bundesligi) HSV nie spadł. A po tegorocznym sukcesie pokazuje sie moc HSV. :D

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 17 lip 2006, 17:04

Ja zacząłem kibicować Benficę gdy rodzice mi kupili koszulkę. Moja pierwsza koszulka... Było to jakieś 8 lat temu.

Awatar użytkownika
Stal 1946 Sanok
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stal 1946 Sanok » 18 lip 2006, 11:31

Zacząłem kibicować Stal Sanok od jakichś 5 lat. Wtedy właśnie tata zabrał mnie na ich mecz. Pozostaje ich fanem do dziś.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lip 2006, 21:43

Każdy z Was wypisuje tu jak długo kibicuje już swojemu klubowi: 6, 10, 14 lat :shock: A ja skromnie powiem, że kibicuję Arsenalowi od zaledwie 3-4 lat. Wcześniej nie interesowała mnie zbytnio piłka na arenie klubowej. Oglądałem oczywiście mecze w TV, miałem swoich faworytów, ale nigdy zbytnio nie angażowałem się w kibicowanie jednej drużynie (no może oprócz Widzewa, ale to już raczej z konieczności :wink: ). A jak wszystko się zaczęło? Nawet dokładnie nie pamiętam, ale chyba stało się to przy małej pomocy PES-a, gdzie zawsze bramki bardzo łatwo zdobywało się Henry'm :lol:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 29 lip 2006, 12:35

moje kibicowanie Milanowi zaczeło sie od tego ze babcia poleciała do wloch i kupila mi koszulke Milanu bylo to rok przed finałem Cl w 2002/2003 roku.Podczas finału wiekszośc moich kumpli kibicowala Juve i zalozylem sie z nimi kto wygra niedosc ze powiekszyla sie moja milosc do ukochanego klubu to zarobielm okolo 100zł :D

Awatar użytkownika
Pietri
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pietri » 16 cze 2007, 22:44

Ja kibicuje Chelsea Londyn od hmm 3,5 lata ,a zaczęło się to tak,że przez przypadek włączyłem na jakiś kanał a tam oni własnie grali jak uwidziałem ich styl gry to odrazu mi przypadli do gustu i tak im kibicuje do dziś...a w tedy był mecz Chelsea-Totenham który zakończył się zwycięstwem Chelsea 3-1 :P

Awatar użytkownika
Gary Neville
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gary Neville » 04 lip 2007, 22:42

Ja kibicuje Man Utd juz dobre 10 lat .Final LM to byly czasy :D. A zaczelo sie od tego ze poprostu moj ojciec Kupil mi koszulke Manchesteru w Anglii i tak juz zostalo :P Pamietam jeszcze do niej mialem taki fajny plakat calej druzyny 8)

Duras
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duras » 04 lip 2007, 23:18

Ja kibicuje Man Utd od około 6 lat, a stało się to dzięki starszemu koledze. To dzięki niemu zacząłem oglądać ich mecze pamiętam jak grał tam jeszcze beckham.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lip 2007, 23:29

A ja kibicuje Polonii od niedawna i wszyscy sie ze mnie smieja :cry:

Awatar użytkownika
Mates
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 05 lip 2007, 8:50

Ja Milanowi kibicuje od konca lat 90 ubieglego wieku. Duza w tym zasluga mojego taty ktory zapoczatkowal u mnie zainteresowanie calcio. Wprawdzie tata kibicuje Juve i pewnie chcial zebym ja tez byl kibicem tej druzyny, ale posrod wloskich druzyn to wlasnie Milan zajal szczegolne miejsce w moim sercu :P
Rowniez tata zapoczatkowal moje kibicowanie Gornikowi Zabrze. Tej druzynie kibicuje tak dlugo ze nie pamietam dokladnie jak to sie zaczelo.

Awatar użytkownika
kabanos6
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 05 lip 2007, 11:07

Ja kibicuję Realowi od ok 8 lat . A mam 14 :wink: ponad pół życia :D Kibicowaniem zaraziłem się sam u mnie w rodzinie nikt nikomu nie kibicuje :D
Uwielbiałem oglądać Lm z udziałem Realu bo to poprostu była JOGA BONITO :D Zwody Zizou i Figo to było coś ! Najbardziej zapadły mi w pamięci mecze z Bayernem , Valencią i Bayerem. Pamiętam jak oglądałem mecz Bayern - Real gdy Kahn puścił taką szmatę pod ręką poprostu płakałem ze szczęścia :D

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 05 lip 2007, 11:18

Moje kibicowanie zaczęło się w 1998 roku na MŚ we Francji. Oczywiście nie trudno zgadnąć, że kibicowałem "Trójkolorowym", a moimi ulubionymi graczami byli: Petit, Zidane, Thuram czy Blanc. Co do pilki klubowej to pierwszy finał CL oglądałem w 2000 roku ale kibicować klubom zacząłem od 2003 roku: Milanowi i Arsenalowi. Moimi idolami pilkarskimi są: Kaka', Seedorf, Dida, Henry i Cesc. Dodam też, że przed przejęciem Chelsea przez Abramowicza nieco dopingowałem The Blues.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”