Sorry, nie przeczytałem ze zrozumieniem.Mass pisze:Do Chelsea przeszedł jeżeli się nie myle w 2006 roku. Wyraźnie napisałem, że takiego Maniche z Euro.
Nie zawsze można mieć mistrza. Prosty przykład: Legia dopiero rok temu wygrała ligę a w tym klubie podobno chce grać każdy. Poza tym gdyby zarząd Arsenalu co rok stawiał wymagania zdobycia tytułu to Wenger już dawno poleciałby ze stołka. Myślę, że władzom Arsenalu zależy na sukcesach w PL ale dobrze wiedzą, że Wenger jest odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu. Jego polityka grania młodzikami się sprawdza. Czego oczekiwać? Żeby taki Armand Traore walczył na równi z równym z np. Drogbą? On się tego musi nauczyć a, że 4 miejsce w PL zostało ugrane takimi młodymi zawodnikami jak Cesc, Senderos, Hoyte czy Denilson to można tylko się cieszyć bo w Polsce gdyby trener tak zagrał to już po nim. Jeszcze na dobre wszyscy nie weszli w skład a tu juz szyjują sie Fran Merida i Rui Fonte. Dodam, że Merida ma 17 lat a już w wieku 16 lat został zgłoszony do CL. To pokazuje, że Arsenal jest najlepiej zorganizowanym klubem na wyspach. Wolę taki klub od Chelsea który stać tylko i wyłacznie na zatrudnianie wielkich gwiazd typu Ballack czy Sheva, którzy są tak zmanierowani grą w swojej byłej lidze , że nie potrafią sie przystosować do nowych wymogów.Mass pisze:Czego dowodem są 3 lata bez żadnego sukcesu z Premiership.