Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 05 sie 2006, 15:28
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: villemsson » 18 sie 2006, 19:52
villemsson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lip 2007, 0:09
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 06 lip 2007, 2:56
Nie wiem co masz na myśli mówiąć że di Luca jest na cenzurowanym? Danilo w wielkim stylu wygrał Giro d`Italia, nie pozostawiając swoim rywalom żadnych złudzeń.Poza tym zwyciezca Giro Di Luca rowneiz jest na ocenzurowanym
No właśnie niby dlaczego Basso ma nie startować w Tourze zaś taki Valverde pomimo że także jest zamieszany w "Operazione Puerto" wystartuje bez problemu i może jeszcze powalczy o zwycięstwo? To w takim razie albo dyskwalifikujemy wszystkich podejrzanych albo dopuszczamy do startu wszytkich i oddzielamy wszytko to co było złe grubą, czerwoną linią i nie wyciągamy jakiś zaszłości sprzed kilku lat tylko zajmujemy się terażniejszością.Ciekawym faktem jest to ze laczony z Fuentesem Valverde wystarute w wielkiej petli
zygy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 lip 2007, 9:57
Dla mnie to jest lekkie przegięcie. Kolarze ze wszystkich sportowców (no może jeszcze lekkoatleci) są zawsze na celowniku. Praktycznie co wyścig są badani, pobierają im próbki DNA, krwi, moczu. Podczas wyścigów robi się naloty na hotele, sprawdza się autobusy grupowe. Dodatkowo przecież każda z ekip płaci co sezon spore pieniądze do UCI na walkę z dopingiem. Wystarczy, że ktoś nie będzie chciał podpisać, a jest czysty - od razu jest na cenzurowanymczeher pisze:Dodatkowo ciekawym faketm jest podpisywanie "lojalki" przez kolarzy, w sumie nie tylko przez kolarze ale podobno i przez obsluge
GKS TYCHY na startczeher pisze:zapraszam smialkow

Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 lip 2007, 1:17
Oj tam zbytnio generalizujesz, zapewniam Cie ze podobnie maja biegacze narscisrscy czy biathlonisci wiec to nie ejst tak ze tylko kolarze maja przerabane - zasadniczo w tych konkurencjach gdzie trzeba miec nadludzkie sily i wytrzymaloscDuch pisze:Dla mnie to jest lekkie przegięcie. Kolarze ze wszystkich sportowców (no może jeszcze lekkoatleci) są zawsze na celowniku.
Jezeli jest czytsy to dlaczego ma nie podpisacDuch pisze:Wystarczy, że ktoś nie będzie chciał podpisać, a jest czysty - od razu jest na cenzurowanym
skrytykowal i podpisalDuch pisze:Zresztą czytałem ostatnio wywiad z Sylwkiem, który ostro krytykował ten pomysł.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 lip 2007, 1:45
Jak walczyczeher pisze:dobrze ze TdF walczy ostro z dopingiem
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 lip 2007, 16:47
Twoja drużyna: SECTOR TEAM
wystartuje w składzie:
Alexandre Vinokourov
Robbie McEwen
Kim Kirchen
Andrey Kashechkin
Oscar Pereiro Sio
Jens Voigt
Thomas Voeckler
Nicolas Vogondy
Lilian Jegou
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 lip 2007, 17:23
Twoja drużyna: AKARIN TEAM
wystartuje w składzie:
Andreas Klöden
Robbie McEwen
George Hincapie
Michael Rasmussen
Oscar Pereiro Sio
Jens Voigt
Thomas Voeckler
Jerome Pineau
Kanstantin Siutsou
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 lip 2007, 17:47
Tour de France w liczbach:KS Tęcza
Zawodnik 1: Alexandre Vinokourov
Zawodnik 2: Thor Hushovd
Zawodnik 3: Stefan Schumacher
Zawodnik 4: Michael Rasmussen
Zawodnik 5: Michael Boogerd
Zawodnik 6: Kurt-Asle Arvesen
Zawodnik 7: Rik Verbrugghe
Zawodnik 8: David De La Fuente Rasilla
Zawodnik 9: Kanstantin Siutsou
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lip 2007, 18:28
GKS TYCHY
wystartuje w składzie:
Alexandre Vinokourov
Robbie McEwen
Kim Kirchen
Michael Rasmussen
Michael Boogerd
Jens Voigt
Benjamin Noval Gonzalez
Nicolas Jalabert
Stephane Goubert
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 lip 2007, 21:19
nie powiem ci tak na 100% ktore dokladne miejsce ale napewno w pierwszej 10Akarin pisze:czesiek który byłeś podczas giro?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lip 2007, 21:23
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 lip 2007, 21:47
Sorki że nie zdążyłem przed tobą, już naprawiam mój błądczeher pisze:PS. Wynikow nie bede wklejac bo mi sie nie cche Snooty podpierdolka neich to zrobi Bicz
No właśnie jak też zapomniałemczeher pisze:Co do konkursu to dziisaj na antenie Jaronski i Wyrzykowski oglosili ze rowniez wystawili swoj team Exclamation nawet nazwy podali ale zapomnialem Maruda - mozna sie z nimi zmeirzyc Very Happy Cool
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 16:58
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio