Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 cze 2007, 0:29
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 30 cze 2007, 0:33
piwus pisze:Ale ja nie piszę o Legii, tylko o pewnym wyobrażeniu Kamila Kosowskiego, jakie próbujesz sprzedać
Nie ma co tu mówić o działalnosci zarządów czy tez władz. Bo obaj mogli bysmy się obrzucać napinkami w tym temacie i to całkiem ładnie. Ja bym mógł wypominac nie udane transfery dalej graczy, którzy zamiast na boisku grali w kasynie albo ostatnia sprawe z Rumuńskim bramkarzem. Ty tak samo transfery, grupy bankietowe, powolne karanie piłkarzy itd. W kwestii nie kompetencji zarządów nie ma co dyskutować bo i w Legii i w Wiśle jest jak jest a do profesjonalizmu daleko i obaj powinniśmy tego załować, trudno kiedys będzie lepiej na pewno.piwus pisze:Porównaj sobie ile trwało to w Warszawie
piwus pisze:Myślenie magiczno-życzeniowe
Zobaczysz na zlocie, może nawet (na pewno) do tego uzaleznienia się przyłączyszpiwus pisze:Też masz jakieś problemy z uzależnieniem ?
piwus pisze:Zawsze byłem pod wrażeniem poczucia humo(L)u. Świetne, jeszcze
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 cze 2007, 0:41
Golański jest obrońcą prawym z ofertami zza granicy, więc nie jest to kwestia czy zamieniłby Koronę na Wisłę, tylko tego, czy jest jeszcze sens zmieniać klub na polski i ryzykować brak aklimatyzacji dla polskiej ligi. Grając regularnie w reprezentacji trzeba mieć trochę wieksze ambicje.Akarin pisze:Ale naprawdę ciężko będzie znaleźć Wiśle lewego obrońcę odpowiedniej klasy. W Polsce raczej nie ma takich. Jest oczywiście Golański, ale on Korony na Wisłę nie zmieni to jest pewne. Jedyne wyjście to ściągnąć kogoś z zagranicy, a wiadomo, że w większosći przypadków w Polsce zagranica piłkarsko określa się jako Bałkany. Już nie mówię tu o Rumunie, bo ich liga jest lepsza od naszej OE.
Dalej nie widzę nic w tym śmiesznego, zaakceptowałem to już w poprzednim sezonie. Co więcej, powiem, że nie prezentował się źle i jesli w nastepnym sezonie będzie występował na lewej obrone, to nie będzie najsłabsza pozycja w Wiśle. Poza tym jest jeszcze Piotr Brożek na lewąfranz pisze: Zobaczymy jak sie będzisz smiał gdy Zieńczuk będzi szalał na lewej obronie
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 cze 2007, 0:50
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 02 lip 2007, 11:28
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 03 lip 2007, 10:48
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czesta » 05 lip 2007, 23:15
I się doczekaliśmy oficjalnego info. Szkoda tylko, że to nieoficjalne sie nie potwierdzilo i Niedzielan nie zostanie piłkarzem Wisły. http://wislakrakow.com/www/showarticle. ... leid=14971paku pisze:Nieoficjalnie. Andrzej Niedzielan jest już piłkarzem Wisły Kraków![]()
Pozostaje poczekać na oficjalne info.
Czesta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maroho » 06 lip 2007, 13:33
maroho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 06 lip 2007, 14:01
Z jednej strony żal, z drugiej może to i dobrze. Niedzielan chciał grubą kasę za grę w Krakowie. Przeglądałem Forum NEC, kibice wręcz zalewali się łzami że Niedzielan nie przejdzie do Wisły. Oni znają lepiej dyspozycje niż my, Krakowscy kibice.Czesta pisze:I się doczekaliśmy oficjalnego info. Szkoda tylko, że to nieoficjalne sie nie potwierdzilo i Niedzielan nie zostanie piłkarzem Wisły. http://wislakrakow.com/www/showarticle. ... leid=14971paku pisze:Nieoficjalnie. Andrzej Niedzielan jest już piłkarzem Wisły Kraków![]()
Pozostaje poczekać na oficjalne info.
Heh mozna sie bylo tego spodziewac... Ciekawe kogo zarzad ma teraz zamiar sprowadzic![]()
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 08 lip 2007, 17:29
Carvalho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maroho » 08 lip 2007, 18:18
maroho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 08 lip 2007, 18:27
Bastian16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 08 lip 2007, 18:35
Nie wiem co będzie z Wtorkiem. Jeśli tak bardzo chce się odbudować sportowo to jak najbardziej powrót do Polski. Pytanie tylko czy zrezygnuje z dużej mamony w Holandii? Podobno już był blisko podpisania kontraktu ale wynikły jakieś rozbierznośći finansowe bo Wisełka nie moze porozumieć się z NEC w sprawie kwoty odstępnego. Tak czy inaczej mam nadzieję, że ten transfer dojdzie do skutku. Myślę, że jego przyjście mogłoby pomóc Wiśle w odbudowaniu formy na krajowym boisku, a potem ewentualnie puchary. Dobrym prognostykiem jest pozyskanie Ćwielonga i tego się będę trzymał.Bastian16 pisze:ale jeszcze taki Kosowski czy Niedzielan mają szansę zagrać
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maroho » 08 lip 2007, 18:57
maroho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czesta » 10 lip 2007, 19:16
Czesta
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio