No cóż, to teraz ja się z Toba nie zgodzęVan der Vaart pisze:Jeszcze niedawno, to Werder był słabym zespołem, dopiero gdy drużynę przejął Thomas Schaaf, to zaczęli grać dobrze i stali się jedną z najlepszych niemieckich drużyn. HSV natomiast, prawie co rok występuje w europejskich pucharach.
Fakt, że HSV jest znanym europejskim zespołem, ale swoje triumfy ma (wciąż) dawno za sobą (jak Puchar Mistrzów w 83 r.) Jedno 3 miejsce na 5 lat to trochę za mało, żeby tą świetność przywrócić
Van der Vaart wybrał HSV, bo:Van der Vaart pisze:Van der Vaart, czy Kompany wybrali HSV?
- nie za bardzo go wtedy ktokolwiek inny chciał (miał za soba fatalny sezon w Ajaksie, gdzie go nawet sadzali na ławie)
- Hamburg to miasto portowe (jak Amsterdam), w dodatku blisko położone Holandii - bodajże żona Rafaela miała tu duży wpływ
Co do Kompany'go, to nie jest on aż taki wspaniały, zeby go tutaj przywoływać. Poza tym, przyszedł do HSV, jak Hamburczycy mieli grac w LM, wątpię, żeby przyszedł np. po takim sezonie jak ostatni
Dopisz też wtedy życzenia ode mnieAkarin pisze:a jak chcą dać 8 to okej, wtedy nawet im kartkę wyślę z podziekowaniami