Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 02 lip 2007, 10:07
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 02 lip 2007, 14:00
No mógł jednak wybrac pełne nazwisko, a nie Niemcy napisaliby sobie to fonetycznie. Troszkę jak jakiś Brazylijczyk albo Portugalczyk - zamiast prawdziwego nazwiska jakis przydomekjakubbb pisze:Taka mała ciekawostka w związku z nazwiskami. Jak pewnie wiecie niemcy mają olbrzymie problemy żeby wymówić nazwisko Błaszczykowskiego. Nasz zawodnik wpadł na pomysł żeby na koszulce widniał napis "Kuba".
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 03 lip 2007, 14:39
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 05 lip 2007, 13:37
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lip 2007, 13:42
W tamtej edycji LM wymiatał aż miło, sam sie mocno zdziwiłem, gdy wyjechał z europy.Van der Vaart pisze:Carlos Alberto to naprawdę bardzo ciekawy gracz, zdobył przecież w 2004 roku Lige Mistrzów z FC Porto. To może być bardzo ciekawy transfer. Widać, że Werder chce powalczyć o mistrza z Bayernem i nie stoi wcale na straconej pozycji, chociaż w dalszym ciągu moim faworytem jest Bawarski zespół. Carlos Alberto z Diego może stworzyć wspaniały duet, podobnie jak Toni z Klose i Riberym. Już się nie mogę doczekać następnego sezonu
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 lip 2007, 13:44
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 05 lip 2007, 13:52
Hamburger SV, raczej go nie chce bo kupił już napastnika - Mohameda Zidana. Poza tym Hamburg nie ma pieniędzy, bowiem jak już pisałem prezes zakręcił kurek z forsą. Transfer Barosa do Werderu wydaje się realny. Chociaż nie wiem, czy ten zawodnik wkomponowałby się w niemiecki styl gry. Chętnie bym go widział w HSV, ale jak już wyżej pisałem jest to nierealne niestetyAkarin pisze:Szkoda, ze sezon zaczyna sie dopiero za miesiąctyle czekania jeszcze.
A co do polotek transferowych to Brema zainteresowana jest Barosem. Pamietamy, że już kiedy w Aston Villi grał to Brema go chciała, ale przeszedł do Lyonu. Tam grał niezbyt dobrze, więc ten transfer mozna dać do kategorii "możliwe do zrealizowania"zainteresowane Barosem jest też HSV.
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 05 lip 2007, 14:35
Z tego co kojarzę, to Baros już wcześniej miał trafić do BL i to chyba właśnie do HSVVan der Vaart pisze:Chętnie bym go widział w HSV, ale jak już wyżej pisałem jest to nierealne niestety
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lip 2007, 18:55
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 06 lip 2007, 20:58
No nie wiem, nie zgodzę się co do tej marki. Jeszcze niedawno, to Werder był słabym zespołem, dopiero gdy drużynę przejął Thomas Schaaf, to zaczęli grać dobrze i stali się jedną z najlepszych niemieckich drużyn. HSV natomiast, prawie co rok występuje w europejskich pucharach. A poza tym dlaczego akurat taki Van der Vaart, czy Kompany wybrali HSV? Bo jest to klub z olbrzymimi tradycjami, która ma w Niemczech i na Zachodzie Europy wyrobioną bardzo dobrą markę. W Werderze zawodnicy mogą wyrazić chęć gry, z powodu gry w Lidze Mistrzów, dlatego też nie za bardzo się zgadzam z Twoją wypowiedziąMichał M pisze:Z tego co kojarzę, to Baros już wcześniej miał trafić do BL i to chyba właśnie do HSVVan der Vaart pisze:Chętnie bym go widział w HSV, ale jak już wyżej pisałem jest to nierealne niestetyOczywiście daję tu większe szanse Werderowi - po pierwsze lepsza marka (sorry Van der Vaart
), po drugie kasa z transferu Klose no i po trzecie transfer Zidana do HSV.
Co do Carlosa Alberto, to zobaczymy. Może być z niego drugi Diego, ale i też kolejny Ailton (chodzi mi głownie o stosunki międzyludzkie - jak wiadomo Ailton potrafił nieźle "namieszac" w tym względzie)
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubabuba » 07 lip 2007, 14:33
Kubabuba
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 09 lip 2007, 8:09
No cóż, to teraz ja się z Toba nie zgodzęVan der Vaart pisze:Jeszcze niedawno, to Werder był słabym zespołem, dopiero gdy drużynę przejął Thomas Schaaf, to zaczęli grać dobrze i stali się jedną z najlepszych niemieckich drużyn. HSV natomiast, prawie co rok występuje w europejskich pucharach.
Van der Vaart wybrał HSV, bo:Van der Vaart pisze:Van der Vaart, czy Kompany wybrali HSV?
Dopisz też wtedy życzenia ode mnieAkarin pisze:a jak chcą dać 8 to okej, wtedy nawet im kartkę wyślę z podziekowaniami
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 09 lip 2007, 10:46
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 09 lip 2007, 11:02
Niech Ci będzie, chociaż IMHO Leverkusen, Schalke i Stuttgart są wciąż mocniejsze kadrowo od HamburgaVan der Vaart pisze:HSV jest po Bayernie i Werderze głównym kandydatem dla mnie do zdobycia mistrzostwa Niemiec. W czwartej kolejce okaże, się kogo klub jest lepszy
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 09 lip 2007, 11:15
HSV ma skompletowaną już kadrę na sezon 2007/2008. Schalke i Stuttgart wcale nie są lepsi kadrowo, według mnie. Z Leverkusen też się nie zgodzę. Sądzisz tak pewnie na podstawie minionego sezonu, w którym to wszystkie wyżej wymienione drużyny zajęły wyższą pozycję niż Hamburger SV.Michał M pisze:Niech Ci będzie, chociaż IMHO Leverkusen, Schalke i Stuttgart są wciąż mocniejsze kadrowo od HamburgaVan der Vaart pisze:HSV jest po Bayernie i Werderze głównym kandydatem dla mnie do zdobycia mistrzostwa Niemiec. W czwartej kolejce okaże, się kogo klub jest lepszyNo ale sezon transferowy jeszcze trwa, a nuz HSV wyjdzie jeszcze jakiś "transfer-coup"?
Ja sądzę, że kto mocniejszy, to okaże się po 34 kolejce
Van der Vaart
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio