Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Post autor: Michał M » 09 lip 2007, 11:26

Van der Vaart pisze:Schalke i Stuttgart wcale nie są lepsi kadrowo, według mnie. Z Leverkusen też się nie zgodzę. Sądzisz tak pewnie na podstawie minionego sezonu, w którym to wszystkie wyżej wymienione drużyny zajęły wyższą pozycję niż Hamburger SV.
Nie, np. co do Leverkusen sądzę to po transferach, których dokonał w tej rundzie. Reprezentanci Niemiec - Friedrich i Sinkiewicz, dobrze zapowiadający się Faty z Romy, król strzelców Gekas - mam kontynuować?
Dla porównania, HSV sprowadził Zidana i to jest świetny transfer, ale tak naprawdę nic poza tym. Strat może wielkich nie zanotowali (Mahdavikia szczyt ma za sobą), ale z pewnością aktualny Mistrz Niemiec od którego odszedł jedynie Hildebrand jest od nich mocniejszy. Mam przeprowadzić tu analizę wszystkich pozycji :?: Z kolei od Schalke wprawdzie odeszli Lincoln i Altintop, a Kuranyi narzeka na brak dobrych transferów, ale też jako całość są mocniejsi od Hamburga - zresztą napisałem IMHO, więc w sumie nie musisz się ze mną zgadzać :wink: Rozumiem, że mówisz tu głównie jako fan HSV, ale niestety, czasem trzeba patrzeć trzeźwo na rzeczywistość 8)

Wróć do „Niemcy”