Po pierwsze regulamin stworzyli Administratorzy dla porządku na forum, ale nie wszyscy ten porządek jak widać utrzymują, a później mają pretensje. Po drugie nikt nie bedzie bronił Kotka jeśli popełni błąd. Po trzecie wątpie zebyś chciałbyć w Iraku za czasów dyktatury Husajna.maju pisze:Pasztet pisze:ja Cię popieram. regulamin jest za bardzo ogólnyMoim zdaniem tak skonstruowany regulamin jest beznadziejny i powinien ulec gruntownym zmianom.Ciekawe czy inni uzytkownicy mnie w tym popra?raczej nicCiekawe czy jak mnie popra to to cos zmienichyba takczy dalej uzytkownik bedzie na samym koncutakjak tylko wychyli sie przed szereg to dostanie po lapachtak powinno być a nie zawsze tak jestBo chyba modzi sa dla uzytkownikow a nie na odwrot?
100% poparcia!!! Ja też dostałem ostrzeżenie za widzimisie Kotka!!! Ale co będę tu tłumaczył, jak admini i moderatorzy będą go bronić. Regulamin jest do dupy, ten kto go wymyślił próbuje wprowadzić swoje zasady i myśli, że sprawi mu przyjemność to, że może rządzić użytkownikami. Tu panuje dyktatura, rygor większy niż w Iraku za Hussajna. Przez ten regulamin i widzimisie, niektórych modów wynikają własnie takie chore sytuacje.