FIFA U-20 World Cup

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 13 lip 2007, 0:52

cloner pisze: to miala byc ta wielka Argentyna ? pfffff, dali sobie gola strzelic
To miała być ta żelazna defensywa? :lol2: Polacy zagrali taktyką 10-0-1 a stracili 3 gole. 20 minut dobrej gry to za mało na mistrzów świata.

Rzeczywiście, w Argentynie mozna pochwalić tylko Aguero, Banegę i Moraleza. Piatti -[']. Di Maria też nic wielkiego nie pokazał. Miał jedno świetne zagranie i nic wiecej (bramka to nic szczególnego)
Wśród Polaków mozna pochwalic tylko Białkowskiego za uratowanie tyłka kilka razy i Janczyka za strzelenie jednej z dwóch stuprocentowek.
cloner pisze:Na tle ponoc genialnego przeciwnika
Co Ty piszesz? Argentyna zagrala średni mecz, a Polacy w ogole tego nie wykorzystali. Gdyby troche bardziej zaatakowali mogło się to wszystko inaczej potoczyć! Nie widziałem już tej zawziętości z poprzednich meczów i determinacji (chyba, że na początku). Szansa na pokonanie Argentyny była duża, ale została zmarnowana... Na tle tak dysponowanej Argentyny Polacy wypadli blado.
cloner pisze:Walczyliscie ambitnie do konca
Ja nie widziałem zadnej ambicji, a szczególnie w końcówce. Gol na 2-1 rozbił zespół.

EDIT: No może 20 minut to źle powiedziane, ale od strzelonej bramki.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2007, 0:57 przez Corinthians, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”