FIFA U-20 World Cup

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 13 lip 2007, 14:31

cloner pisze:Ty ... dziecko CM i FM'a - uspokoj sie. Napisalem, ze to chyba dobrze, iz Janczyk odreagowal wszelkie faule i prowokacje dopiero w doliczonym czasie, a nie wczesniej. Poza tym naucz sie pisac, bo juz wiekszosc forum nauczyla sie pisac "w ogóle". Ty nadal masz problemy.

A co do wysmiewania - to malo mnie to interesuje, nikt mnie "na zywo" nie zna, a tutaj moge sobie dowolnie siac napinke i tyle :lol:
Heh, dziecko CM i FM. Dobre. Dobry sposob na rozpoczęcie forumowej rozmowy. To ze kiedys gralem czesto w piłkarskie managery (przypomnij sobie, ze ty tez udzielales sie w stosownym temacie) nic nie znaczy, poza tym, ze gra i pomaganie innym sprawialy mi przyjemnosc. No, ale zostawmy juz ten watek. Żeby nie było niejasności. Dzieckiem jestem, ale moich rodzicow :wink:

Jedziemy dalej. Oczywiście clonerze, że Janczyk odreagowal swoje emocje już w doliczonym czasie. Na szczescie nie pomyslal sobie ze zawsze jest czas na zrobienie z siebie matoła, hama i sfrustrowanego porażką i swoimi słabościami grajka bo mógłby bardzo osłabić drużynę. Pogratulujmy mu wszyscy pomyślunku.

'Poza tym naucz sie pisac'. Łoo, to juz pojechałeś mnie, że raczej nie zawitam więcej na forum. Brawo. Tylko ze ty podsumowałeś moje umiejętności ortograficzne po jednym wyrazie, który twoim zdaniem źle napisalem. Ty radzisz mi nauczyć się pisać. OK. Ja mógłbym poradzić Ci, żebyś zgolił brodę bo twa facjata sprawia w niej wrażenie nieestetycznej i odrażającej. Nie robie tego jednak ponieważ jest to dla mnie błahostka i pierdoła.

-----------

Moze pogadajmy jednak na temat. Jańczyk przez cały mecz był prowokowany, zaczepiany i bezlitośnie kopany przez Argentyńczyków? No tak. Pewnie dla tego ze byli zbyt słabi technicznie oraz motorycznie i nie mogli sobie z nim w żaden sposób poradzić... |Cześć Cloner, oglądałeś mecz ? :wink:

POZDRAWIAM

Wróć do „Piłka nożna na świecie”