ANTYPATIE

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

ANTYPATIE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 13 sty 2005, 17:48

Czy macie jakieś antypatie w piłkarskim świecie :?:
Ja kilka mam, postanowiłem się z a wami nimi podzielić i czekam na wasze posty :wink: Moje:
:arrow: Real Madryt - nie rozumie polityki transferowej tego zespołu, nie chce się za bardzo rozkręcać na temat tej drużyny bo posybały by się ostrzeżenia
:arrow: Wayne Rooney - to będzie drugi Beckham, strzeli mu coś do głowy i będzie człowiekiem-reklamą
:arrow: Ronaldo Luis Nazario de Lima - bo przeszedł do Realu...

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 13 sty 2005, 17:57

:arrow: Rooney - przereklamowany towar z (a jakby inaczej) Anglii , mimo tak młodego wieku jużuważany jest za wirtuoza , złote dziecko . Dla mnie jest przecietny i jest conajmniej 20 lepszych młodzianów .
:arrow: Zlatan I - zapatrzona w siebie baletnica, nadety paw , ale jakby nie patrzec dobry piłkarz ,swietny drybler .
:arrow: S.Eto'o - nigdy go nie lubiłem , zawsze mi topi kupony (zwłaszcza w tym sezonie) .

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 sty 2005, 18:02

Chyba każdy posiada antypatie (oprocz jednego, który kocha 20 klubów :P )
U mnie sprawa wygląda następująco:
- Real Madryt - to nie ten sam klub co kiedyś. Działacze kupują piłkarzy dla reklamy, a nie dla wyników tej drużyny. Chyba w końcu zobaczyli gdzie popełnili błąd i wzięli sie do roboty
- David Beckham - piłkarz, który porzucił piłkę dla reklam i kolejnych sensacji na jego temat. Mam nadzieje, że tę "wygasającą gwiazdkę" naprawi Luxemburgo i zrobi go ponownie piłkarzem.
- Milan - za kibiców, którzy są zdeka chamscy i nie mają szacunku dla innych klubów wielbiąc Milan pod niebiosa.
- Francesco Totti - także za chamstwo. Między innymi za oplucie piłkarza na Euro 2004 i za swoje cwaniactwo.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 sty 2005, 18:05

:arrow: ronaldo - nie lubie go od czasu gdy odszedłz Barcelony
:arrow: Beckham - zywa reklama kpiaca z piłki
:arrow: Figo - zdradził barce na rzecz kasy
:arrow: Kahn - nie lubie go i tyle

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 sty 2005, 18:20

van nisterloy - nie napiszę za co go nie lubie bo jakiś mod-fan mu da mi wp :roll:
mu - jako fan arsenalu chyba mam obowiązek go nienawidzić, a zresztą i tak go nie lubie
abramowicz - za to co zrobił z piłką nożną za swoje brudne pieniądze
jeszce paru nie lubie ale tych 3 najbardziej

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 sty 2005, 18:49

:arrow: Figo - zdradził Barcę chcąc zarobić... :evil:
:arrow: Abramovich - :roll: kretyn...
:arrow: Real Madryt - nie chcę WP, więc się o nich nie wypowiem...

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 sty 2005, 19:32

Totti-Zachowanie niegodne pilkarskiego swiata, zadzieranie nosa i bezkarnosc to mnie w nim razi,
Real Madryt-powiem tak...klub ma wiele gwiazd, a gwiady maja kaprysy; image druzyny wymaga obecnosc pewnych zawodnikow (nawet kiedy sa w slabszej formie) by lepiej sie sprzedac...komercha-nienawidze tego,
Andy Johnson-to jak on gra w sprawie rzekomego przejscia do polskiej reprezentacji mnie dobija...czeka az dostanie propozycje od angielskiego szkoleniowca, tak naprawde on chyba ma gdzies Polske i swoje korzenie.

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 13 sty 2005, 20:48

MU :arrow: No jak o nich mówie to już się denrwuje..... więc lepiej się nie rozpisuje
Real Madryt :arrow: To już wogle nie moge patrzeć na nich... to co zrobiono z tego klubu to paranoja!! Mam nadzieje, że zrozumieli swój błąd i to naprawią !
Rooney :arrow: Niewiem jak można go nazwać talentem na miarę Pele (takiej opini mugł tylko udzielić jakiś "wspaniały trener" :twisted: ). On jest poprostu przeciętny i denerwuje mnie jak fani MU robią z nie go jakieś "złote dziecko" :evil:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 13 sty 2005, 23:11

Dodaje jeszcze tego pięknisia z Czech Milana Barosa :twisted:

Zero techniki, zero ogrania, troche kloc ale jednak sie rusza po boisku

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 14 sty 2005, 1:06

:arrow: Wayne Rooney ===== To bedzie za niedlugo czlowiek rekalma tak jak David!!!

:arrow: Ronaldo ==== Wyprostowal by se zeby!!!!

:arrow: C.Ronaldo Operacja plastyczna konieczna ale ma pryszce n atwarzy

:arrow: Vooler====Niedlugo pracowal w Romie nie pojol stylu gry za duza presia jak na takiego trenera

:arrow: Henry ====== Niby nie wystepuje w relakmahc a jak jush serwis BBC naliczyl wyspail w 35 reklamowkach w tym roku!!!!!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 sty 2005, 8:38

Nowaczek pisze::arrow: Wayne Rooney ===== To bedzie za niedlugo czlowiek rekalma tak jak David!!!

:arrow: Ronaldo ==== Wyprostowal by se zeby!!!!

:arrow: C.Ronaldo Operacja plastyczna konieczna ale ma pryszce n atwarzy

:arrow: Vooler====Niedlugo pracowal w Romie nie pojol stylu gry za duza presia jak na takiego trenera

:arrow: Henry ====== Niby nie wystepuje w relakmahc a jak jush serwis BBC naliczyl wyspail w 35 reklamowkach w tym roku!!!!!!
No zgadzam się Nowaczkiem, szczególnie w sprawie C.Ronaldo. Jeden pryszcz i od razu chciałby zrobić operację plastyczną!!!
Wayne Roonay będzie niedługo taką samą gwiazdą jak Beckham.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 14 sty 2005, 9:39

Szwecja i Dania :arrow: za to ze zagrali na remis 2-2 w Portugali
D.Trezeguet :arrow: za to ze sztrzelil bramke Włochą w dogrywce na Euro 2000
D.Beckham :arrow: za to ze sie sprzedal dla kasy

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 14 sty 2005, 9:58

Chyba każdy posiada antypatie (oprocz jednego, który kocha 20 klubów )
U mnie sprawa wygląda następująco:
- Real Madryt - to nie ten sam klub co kiedyś. Działacze kupują piłkarzy dla reklamy, a nie dla wyników tej drużyny. Chyba w końcu zobaczyli gdzie popełnili błąd i wzięli sie do roboty
- David Beckham - piłkarz, który porzucił piłkę dla reklam i kolejnych sensacji na jego temat. Mam nadzieje, że tę "wygasającą gwiazdkę" naprawi Luxemburgo i zrobi go ponownie piłkarzem.
- Milan - za kibiców, którzy są zdeka chamscy i nie mają szacunku dla innych klubów wielbiąc Milan pod niebiosa.
- Francesco Totti - także za chamstwo. Między innymi za oplucie piłkarza na Euro 2004 i za swoje cwaniactwo.
Zgadzam się całkowicie. Po co dwa razy przepisywać jeżeli już ktoś to napisał... 8)

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 14 sty 2005, 10:07

REALM MADRYT-zalezy im tylko na forsie
Ronaldo-Zdradził inter , a przez 2 sesony leczył kontucje i inter mu cały pomagał i tak sie odwdzieczył
KAHN- wyglada jak małpa
C.Ronaldo-Pieknisiek
Beckham-gwiazda nad gwiazdami hehe
Van nisterlooy- 3/4 bramek strzela z 2 metrów :P

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 24 sty 2005, 19:19

Moje antypatie...Prosze bardzo :)

:arrow: Real Madryt - smierdza komercja bardziej niz Britney Spears i Christina Aguilera w jednym...Poza tym sa odwiecznymi rywalami Barcy, ktora kocham wiec moj stosunek do tego klubu nie powinien nikogo dziwic
:arrow: Beckham - Nigdy za nim nie przepadalem...Uwazam ze jedyna rzecz ktora potrafi robic na boisku to wykoywanie rzutow wolnych...Jest bardzo komercyjny...Kasa uderzyla mu do glowy
:arrow: Rasiak - Uwazam go za slabego pilkarza...Nie wiem jak Janas mogl powolywac go na mecze reprezentacji skoro jest zupelnym przecietniakiem...Poza tym go nie lubie...Tak poprostu 8)
:arrow: Moja pani od j. niemieckiego - jest feministka ktora wyzywa sie na wszystkich facetach jakich uczy...Jako ze ja mam dlugie wloski to mam u niej specjalne wzgledy (dziennie jestem kilka razy pytany... duzo wiecej niz reszta klasy). Poza tym ze mnie nie lubi i jest feministka to denerwyje mnie jej dziwne poczucie humoru
:arrow: Christian Vieri - nigdy nie przepadalem za tym pilkarzem...Psuje spotkania i rusza sie wolniej ode mnie... Wyglada na to ze lubi dobrze zjesc 8)
:arrow: Ronaldo - tego pilkarza nienawidze najbardziej!! Jak mozna bylo uwazac tego pilkarza za najlepszego na swiecie!!?? Jestem pewien ze Real kupil go tylko dlatego ze jest znany i mozna na nim zarobic...Nie potrafie wytlumaczyc za co go tak nie lubie...Moze za to ze jest taki znany (prawie jak beckham)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”