Reallo pisze:APEL DO WSZYSTKICH KIBICÓW SRARCY!
To żałosne, że w 99% jesteście chłopczykami, którzy cały wolny czas przeznaczają na ślinienie się na widok gołych panienek w necie. Podniecacie się jak mama przyniesie z targu nową koszulke ronaldinho. Wasz ulubiony zawodnik to eto i dlatego w przyszłlosci planujecie oparacje, żeby stać się murzynem i w pełni masturbować się przy zdjęciach eto i całej jego małpiej rodziny. Możecie mi podesłac jakąs wiadomość na maila jak do srarcelony dojdzie jakiś wartościowy zawodnik. Wtedy to będzie już 2 w tym klubie, bo jest tam najciągany messi który oprócz strzelania goli przeszczepem górnym i udawaniem pedała potrafi szybko biegać. TO pewnie dlatego, że jak byl mały w argentynie to musiał kraść krowy żeby wyzywić rodzine, a jak był za nim pościg to bral krowe na plecy i biegł jak najszybciej i tak to już weszło w nawyk.
Przykładem waszej beznadziejnosci jest fakt, że udajacie dzielnych, a tak naprawde to kibicujecie dlatego, że brak dlugiego ptashka zmusza was do bycia na topie (być na topie to według was- malolatów kibicować klubowi który wygrał LM). Szkoda, że srarca nie ma tak rozmaitej historii jak Real. No cóż... W miarę czasu powstaje w kataloni powiedzenie- "barcelona przedłużeniem penisa".
Aha... zapomniałem dodać, że żeby byc trendy to doklejacie sobie zęby z papieru na lekcjach środowiskach w podstawówce, a na w-fach strzelacie z czuba karne na pustą bramke, a jak ktoś w końcu strzeli to woła: "Patrzcie to ja jestem Ronaldinho" (oczywiście mając papierowe jedynki ronaldinho.
Proszę o szybkiego BANa, bo nie chce mi się pisać na stronie zasyfionej kibolami srarcy!
Hahaha