FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 23 lip 2007, 22:19

Tobik33 pisze:Tacy piłkarze jak Xavi, Puyol, Messi czy też Valdes przez idiotów nie mogli być wprowadzani !!
Właśnie. Dlatego te same osoby zadbają o Bojana i nie zrobią tego czeko oczekują niektórzy fani tzn. nie rzucą go od razu na pożarcie.
Tobik33 pisze:Może i tak, ale też wielu z nim wiązało spore nadzieje jednak poszedł na wypożyczenie i co ?? Nie ma go już na Camp Nou
Dzięki wielkie, że przypomniałeś mi przykład tego zawodnika. Możesz mi przypomnieć jeszcze kilka innych bo było ich sporo. Warto jednak zwrócić uwagę na to, że żaden nie ma na nazwisko Krkic i żaden nie jest rekordzistą pod względem strzelonych bramek we wszystkich drużynach Barcelony.
Tobik33 pisze:W drugiej lidze grają młodziki ??
Nie. W drugiej lidze grają słabsi piłkarze. Słabsi pod wszystkimi względami od których Krkic nie będzie tak bardzo odstawał jakby to było w przypadku najwyższego szczebla. A wśród tych piłkarzy drugoligowych jest też sporo młodzików, którzy z reguły przechodzą ten etap (druga liga) zanim trafią do pierwszej.
Tobik33 pisze:Jednak chcę pokazać Mentorowi że każdy się myli...
Zgadzam się z tym w 100%, ale nie skupiajmy się na banałach. Ewentualnie możemy lekko zmodyfikować kwestię 'mylenia się' w ten sposób, że wskażesz mi w którym momencie się pomyliłem.
Pewnie chodzi o to, że nie rozpisałem wszystkiego hiper-dokładnie. Nie spodziewałem się jednak, że trzeba tłumaczyć różnice między pierwszą ligą a drugą.

Tak w ogóle to mógłbyś nam przedstawić swoją propozycję odnośnie Bojana. Co Twoim zdaniem należy zrobić i dlaczego jest to najlepsze wyjście.

Wróć do „Hiszpania”