Na dzisiaj zdecydowanie za dużo, wtedy był jednym z najlepszych, w wielkim stopniu przyczynił się do zdobycia tytuły, kto mógł pomyślec, że przyszły sezon będzie miał tak słaby.franz pisze:Z tego co ja pamiętam to Legia dała za Burego aż 650 tys. euro czyli o jakieś 500 tys. euro za dużo.
Może próbuje go usprawiedliwiac, ale miał też kontuzje, no i nie dostawał zbyt czesto szansy, aczkolwiek kiedy juz ja dostał, to wiadomo jak było
Giza, Vuko, Bury.... w sumie z tej trójki wywalił bym Vuko, ale za dobrze ostatnio grał, no i to głównie z mojej sympatii do Marcina.
Pomoc mamy dobrą w tym sezonie, to cieszy. z tym, ze troche kłopotu z bogactwem, ale lepiej miec za dużo, niz wcale...
ogólnie fajnie to wygląda i Urban na pewno bedzie miał spory orzech do zgryzienia, kogo wystawiac. O ile najmniejszy problem jest z wystawieniem defensywnego pomocnika, gdzie nie mam wątpiliwości, ze bedzie grał Ekwueme, to na kazdej innej pozycji, niezły zawrót głowy.
Prawa pomoc to Radović i Szałachowski, lewa to Roger i Grosicki, srodek Giza, Vuko, Bury... 2 dobre jedenastki, to może być Legii korzyść w wyścigu o tytuł...