Przynajmniej tak zazwyczaj działa Aulas. Łatwo nikomu ważnemu nie pozwoli odejść.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 lip 2007, 15:25
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 lip 2007, 23:14
Klauzula jest taka na 100%RealFan pisze:Jeśli klauzula odejścia wynosi 17 mln, co wcale nie jest wysoką sumą, to tyle właśnie będzie chciał Aulas i nie odda Kallstroma dopóki Valencia takiej oferty nie złoży
Przynajmniej tak zazwyczaj działa Aulas. Łatwo nikomu ważnemu nie pozwoli odejść.
Ja jestem pesymistycznie nastawiony do obrony 22latków. Fakt jeden i drugi rozegrali bardzo dobry sezon, ale wydaje mi się, ze po prostu na chwile obecną nie mogą grać razem. Oby Flores grał zmiennie ;DValencianista pisze:Również liczę na parę młodzików w podstawowym składzie.I nie uważam,by było to duże ryzyko.Obaj w ostatnich dwóch sezonach grali naprawdę pewnie.Marchena nie miał wielkich szans na grę w wyjściowej jedenastce w klubie ale już w reprezentacji grał na środku i do tego prezentował się bardzo pewnie.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 28 lip 2007, 9:36
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lip 2007, 11:15
Tobik33 pisze:on nie jest wart 10
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 lip 2007, 11:21
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DJ Spox :) » 28 lip 2007, 11:21
DJ Spox :)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 lip 2007, 11:23
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 28 lip 2007, 13:04
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 28 lip 2007, 13:39
Mentor pisze:Jańczyk
Tobik33 pisze: Za Jańczyka Ruskie przepłacili i to o całe 3 miliony. Co zrobił takiego Jańczyk
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 28 lip 2007, 14:00
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 lip 2007, 14:04
Ponieważ dla mnie jest to zdecydowanie za młoda obrona... mimo iż obaj są dobrzy nie widze ich w tym momencie razem...Tobik33 pisze:Czemu nie mogli by grać razem ?? Albiol poprzedni sezon miał dobry, Alexis także więc w czym problem ?? Zawsze jest Marchena i Helguera jak by coś nie pasowało.
17 mln za Kallströma to dla mnie zdecydowanie za dużo on nie jest wart 10.
To, że jakies pismaki piszą bzdury to oznacza, że Vcf się nim interesujeMatey pisze:Ostatnio Valencia interesuje się Boumusongiem, nie wiem dlaczego . Przecież mają dużo obrońców w drużynie, niech się skupią nad rozgrywającym
Nie są obowiązkowe, ale jeśli ktoś chce to może takową zrobić (czyt. zapisać w kontrakcje).rkoeman pisze:od kiedy we francji sa klauzule odejscia? pierwsze slysze szczerze mowiac
Ile razy oglądałeś Ligue 1Tobik33 pisze:Mentor od 6 do 8 mln nie więcej.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 28 lip 2007, 14:12
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 28 lip 2007, 14:17
No to jak są dobrzy to czemu ich nie widzisz ?? Alexis i Albiol są doświadczeni zagrali już wiele spotkań w La Liga i czemu nie mieli by grać razem. Każdy sobie myśli że obrońca musi być w wieku Maldiniego żeby dobrze graćSammyy pisze:Ponieważ dla mnie jest to zdecydowanie za młoda obrona... mimo iż obaj są dobrzy nie widze ich w tym momencie razem...
Mecze Lyonu lecą zazwyczaj w każdy weekend w Canal Plus i oglądam raz na 2 tygodnie ich mecz. Więc nie mów mi że nie oglądam i Kallström nie jest więcej wart naprawdę takich ofert jakich "składa" Valencia.Sammyy pisze:Ile razy oglądałeś Ligue 1Bo myśle, ze niezbyt dużo
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 lip 2007, 15:34
Czy ja mówie, ze musi być wiekowyTobik33 pisze:No to jak są dobrzy to czemu ich nie widzisz ?? Alexis i Albiol są doświadczeni zagrali już wiele spotkań w La Liga i czemu nie mieli by grać razem. Każdy sobie myśli że obrońca musi być w wieku Maldiniego żeby dobrze graćSammyy pisze:Ponieważ dla mnie jest to zdecydowanie za młoda obrona... mimo iż obaj są dobrzy nie widze ich w tym momencie razem...Napastnik młody gra a obrońca czy bramkarz już nie może ??
Ja tam oglądam każdy mecz Lyonu bo jakoś garnie mnie do tych spotkań i dla mnie Szwed jest wart spokojnie dużo więcejMecze Lyonu lecą zazwyczaj w każdy weekend w Canal Plus i oglądam raz na 2 tygodnie ich mecz. Więc nie mów mi że nie oglądam i Kallström nie jest więcej wart naprawdę takich ofert jakich "składa" Valencia.Sammyy pisze:Ile razy oglądałeś Ligue 1Bo myśle, ze niezbyt dużo
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 28 lip 2007, 15:53
No to powiedz co to znaczy doświadczony ?? To taki co ma 30 lat czy taki co zagrało 100 spotkań w lidze ??Sammyy pisze:zdecydowanie lepiej byłoby jakby grał ktoś nłody i ktoś doświadczony
To widać że jesteś ich wielkim fanem...Sammyy pisze:Ja tam oglądam każdy mecz Lyonu bo jakoś garnie mnie do tych spotkań
ile 15,20,30 mln ??Sammyy pisze:dla mnie Szwed jest wart spokojnie dużo więcej
Tobik33
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio