A to że jest najlepszym napastnikiem w Primera Division to już wszyscy wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 lip 2007, 11:16
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 lip 2007, 14:29
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 lip 2007, 14:54
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 lip 2007, 18:06
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rafinho93 » 04 sie 2007, 19:36
rafinho93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 sie 2007, 21:21
A to ciekawe dopierorafinho93 pisze:Moim zdaniem bedzie to Henry, bo to taki zawodnik ktory lubi strzelac z dystansu, a do tego bramkarze w Hiszpani są nieprzyzwyczajenie, bo zazwyczaj to są to strzały po dograniu na pustą bramke od skrzydlowego
Obstawiaj - ile Krkic pogra w lidze w najbliższym sezonierafinho93 pisze: może jak napastników będą łapać kontuzje to dadzą szanse młodemu Bojanowi Krkicowi, który może być rewelacją rozgrywek Primiera Division i nie tylko....
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rook » 04 sie 2007, 21:27
rook
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Esparza » 08 sie 2007, 0:08
Obstawiaj - ile Krkic pogra w lidze w najbliższym sezonierafinho93 pisze: może jak napastników będą łapać kontuzje to dadzą szanse młodemu Bojanowi Krkicowi, który może być rewelacją rozgrywek Primiera Division i nie tylko....
Esparza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 08 sie 2007, 0:19
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Esparza » 08 sie 2007, 0:29
Esparza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2007, 0:29
Ja mogę obstawić. Bardzo mało pogra. I nie będzie w tym nic dziwnego. To jeszcze dzieckoEsparza pisze:Obstawiaj - ile Krkic pogra w lidze w najbliższym sezonie
Marzenie ściętej głowyEsparza pisze:Bojan, Bojan. Już kilka razy o nim słyszałem. Skończy zapewne tak jak Roberto Soldado czy Javier Portillo w Realu - na ciągłych wypożyczeniach do przeciętnych klubów z Primera Division.
Szkoda tylko, że jego wiedza na temat wsadzania łba nie przekłada się za dobrze na ilość strzelanych bramek a przynajmniej nie na tyle dobrze, aby włączyć się do walki o pichichi. Za słaby klub, za słaby zawodnik.olek j pisze:Zaryzykuje i postawie na ... Zigica
Facet może ustępuje technicznie Villi,Ronaldinho czy Henry'emu, ale wie, gdzie ma wsadzić łeb
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Esparza » 08 sie 2007, 0:33
Tsaa, wspomnisz moje słowa.Mentor pisze:Marzenie ściętej głowyEsparza pisze:Bojan, Bojan. Już kilka razy o nim słyszałem. Skończy zapewne tak jak Roberto Soldado czy Javier Portillo w Realu - na ciągłych wypożyczeniach do przeciętnych klubów z Primera Division.
Esparza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2007, 0:34
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 sie 2007, 0:36
Soldado został raz wypożyczony i wrócił. Może jeszcze być z niego wielki pożytek bo chłopak ma "sznutę". Trzeba tylko na niego stawiać.Esparza pisze:Bojan, Bojan. Już kilka razy o nim słyszałem. Skończy zapewne tak jak Roberto Soldado czy Javier Portillo w Realu - na ciągłych wypożyczeniach do przeciętnych klubów z Primera Division.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 08 sie 2007, 0:36
olek j
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio