Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 31 lip 2007, 23:09

Zico_FCI pisze:Po pierwszej połowie pozostaje przy swoim zdaniu, że Szachar jest drużyną od Steauły lepszą i to sporo lepszą.
Nie wiem jak to będzie w tym sezonie ale w poprzednim to Steaua była lepsza od Dynama które było lepsze od Szachtara :glass:

Mecz tak samo beznadziejny jak polska piłka. Gdzie to wielkie Zagłębie które wzmocniło się wspaniałym Włodarczykiem niechcianym w Legii :?: (Zresztą później słyszałem głosy zdziwienia ze strony gazetowych czy też ekranowych znafców że Legia tak łatwo pozbyła się takiego zawodnika... :zgon: )Ten prezes Zagłębia teraz te premie może sobie wsadzić między buty bo mógł jeszcze trochę wzmocnić zespół a nie mobilizować drużynę jakimiś pieniędzmi jak to jak widać nic nie dało bo Zagłębie nic nie grało. Mistrz Polski sprawiał wrażenie jakby w ogóle nie założył rękawic w meczu bokserskim i nie podjął walki tylko uciekał do obrony. Szczególnie pierwsza połowa była tak beznadziejna - Zagłębie kompletnie nic nie grała a Steaule zależało na tym by nie stracić bramki tylko przetrzymywać gałę najdłużej jak się da a przy okazji coś strzelić. No i wtedy miałem dylemat czy dalej się męczyć i oglądać ten show czy też może się zdrzemnąć bo nagle nie wiedzieć czemu zachciało mi się spać :roll: Później wejście Łobodzińskiego i sama końcówka nieco pokazała lepszą grę ale wynikało to też z tego że Steaua zaczęła bronić wyniku. Co to za miszcz co nawet się nie stara? Już taka Wisła w sparingach w USA wiedziała że aby odnieść sukces musi biegać, biegać i jeszcze raz biegać co w końcowym rozrachunku dało to nadspodziewanie dobre efekty czego by nie było bez agresywnej gry i walki o każdą piłkę. A dziś Zagłębie sprawiało wrażenie zespołu któremu nic się nie chce a to Staua była bardziej walecznym zespołem :roll: Ech szkoda gadać niedługo jak pisałem będziemy zaczynali walkę o LM od I rundy i grali z jakimiś potęgami europejskiej piłki, chciało by sie powiedzieć nareszcie :P

A tak swoją drogą to ciekawe czy byłem dziś jedynym Polakiem który kibicował Rumunom :think: I to nie tylko dlatego że na nich postawiłem ale po prostu mam nadzieję że zagrają w fazie grupowej LM i to od dawna już :smile2:

Forza Polaki :!:

Wróć do „Puchary Europejskie”