FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 451

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2007, 23:28

Nowy image już widziałem :/ Podobno wraz ze zmianą wyglądu ma iść zmiana specyfiki informacji. Ten news to pierwszy krok.

PS: Que paassssaaaa Pepe? NI TIKI NI TAKA! :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 sie 2007, 23:30

mistyk pisze:Jesli po prostu stwierdzaja fakty, pisza prawde, to nie widze w tym nic zlego.
Było jednak pewne wyolbrzymienie, bo to miało wyglądać tak, jakby cały Real poza Casillasem nic nie grał, a to nieprawda, bo wynik nie odzwierciedla wydarzeń na boisku. Real zagrał strasznie nieskutecznie i mało agresywnie z tyłu, ale to normalne w sparingach. Nic więcej.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 02 sie 2007, 23:31

Każda gazeta jest siebie warta i nie można mówić że Mundo czy Sport jest lepszy od Asa czy Marci. Każdy wie że Mundo i Sport są za Barceloną a As i Marca za Realem, więc każde powinięcie nogi u danego klubu jest przez gazetę nie sympatyzująca z tym klubem ostro krytykowane. To było jest i będzie więc nie ma się czym szczypać :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2007, 23:35

Akurat o podziałach na media pro-katalońskie i pro-madryckie nie musisz pisać bo każdy kto chociaż odrobinę interesuje się Barceloną wie o tym. Inna sprawa, że Mundo i Marca są nieco poważniejsze a Sport i AS mniej poważne.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 sie 2007, 23:36

Obrazek

Mamo, dlaczego ciebie nie posluchalem i nie poszedlem do Milanu??

:shock:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2007, 23:39

Obrazek

Henry: "Pierdolę, nie robię!"

Bunt na pokładzie! :o

1 WP. Ogarnij się! // Toure Yaya
Ostatnio zmieniony 02 sie 2007, 23:46 przez Mentor, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 02 sie 2007, 23:39

Ty wiesz, ja wiem ktoś jeszcze wie :) A jest kilka osób na tym forum co nie wiedzą i choćby dla nich to napisałem. E tam Hiszpańskie gazety :) Polski Fakt rządzi Boruc w Barcelonie i gra gitara :D

Z tym zdjęciem trochę przesadziłeś, ale tylko troszeczkę :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 sie 2007, 23:42

Mentor pisze:Henry: "Pierdolę, nie robię!"

Bunt na pokładzie!
Jutro o tym w AS'ie napiszą. Szykuj się :!:

Ale tam w tle widać, że nie tylko on. Będzie gorąco :P

Ps. Mogłeś trochę zmniejszyć to zdjęcie zanim je wkleiłeś... :roll:

Edit:

No :wink:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 sie 2007, 23:44

Tobik33 pisze:jest kilka osób na tym forum co nie wiedzą i choćby dla nich to napisałem
Dzięki za uświadomienie.
Mentor pisze:Pierdolę, nie robię!"
Kaczy jak sam mówił by za takie coś "dostał 2 wp w twarz", więc pilnuj się modzie :bicz2:

Mi się natomiast podoba ta fotka:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sie 2007, 23:46

Jeżeli kogoś uraziłem tym podpisem pod fotką i zasługuję na WP to zaraz sobie wymierzę karę więc spokojnie :lol:

Przepraszam za wielkość, ale nie zwróciłem nawet uwagi, że mam zdjęcia w tak wysokiej rozdzielczości :P

Dekunio :*

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 sie 2007, 23:50

Mentor pisze:Jeżeli kogoś uraziłem tym podpisem pod fotką
Jak mogłeś... z nami koniec! :foch:

PS.
A może Thierry myśli już o powrocie do Arsenalu :hardkor: .

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 sie 2007, 23:57

Obrazek
Pocałuj mnie w policzek. O tutaj :lol: :lol:

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 03 sie 2007, 1:10

Ja wybrałem odpowiedź pierwszą, najbardziej pozytywną :lol: Po ponownym zerknięciu w kalendarz La Liga doszedłem do paru (pewnie jak dla co niektórych nie nowych, ale nie było tutaj nic pisane o kalendarzu z tego co pamiętam) ciekawych wniosków :wink: W sumie terminarz nie jest zbyt korzystny bo jest pewien okres kiedy pod rząd mamy czwórke trudnych przeciwników (Espanyol, Deportivo, Valencia, Real). Z pewnością po tym 'maratonie' będziemy mieli znacznie jaśniejszą sytuację co do naszej pozycji w lidze. Derby jak to derby, wszyscy doskonale pamietamy tamten sezon, Deportivo zawsze jest groźne, a Valencia i Real to odwieczni pretendenci do zdobycia końcowego lauru więc z nimi zawsze trzeba wygrywać jeśli myśli się o zdobyciu mistrza, a przypomnę że w czterech meczach z tymi ekipami zdobyliśmy zaledwie dwa pkt :roll: Ale ogólnie może ot wyjść nam na dobre,że mamy taki 'maraton' bo chyba łatwiej jest przygotować zespół na dany okres sezonu niż na pojedynczy mecz :wink:
Transfery poczyniliśmy bardzo dobre, zawodnicy właśnie na treningach i sparingach ogrywają sie więc może być dobrze. Co do LM to to w sumie jest trochę loteria bo ciągle powtarza się że po wyjściu z grupy (nasze absolutne minimum :!: ) trzeba ciągle grać dwa, równe mecze tak u siebie jak i na wyjazdach. Co do CdR to mamy szeroki skład, może czasami pogra Bojan i Dos Santos więc jeśli nie popełnimy frajerksich błędów z tamtego sezonu to czemu nie mielibyśmy zodbyć potrójnej korony :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sie 2007, 13:10

Słowa Ludo jednak się potwierdziły. Niestety można go zatem dopisać do listy tych dziwnych osób, którzy lubią wypłakiwać się do rękawa bo są za słabi. Ludo narzekał na konkurencję w składzie. Mało grał bo był za słaby. To oczywiste, ale chyba dla wszystkich z wyjątkiem Francuza. Szkoda tylko, że nawet kiedy dostawał szanse gry to nic nie wnosił dobrego a teraz narzeka, że za duża konkurencja :roll: Szkoda Ludo. Dzięki za gola z Milanem i nara :P

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 03 sie 2007, 13:52

Ja tam zawsze małego Francuza lubiłem i widać że chciał jak najlepiej dla Barcelony w czasie jego pobytu. Starał się niemiłosiernie, jednak w klubie był ktoś znacznie lepszy od niego Messi któremu trzeba było po serii fantastycznych występów dać miejsce w pierwszej 11. Ciekawe jak by się potoczyła kariera gdyby Messiego nie było w Barcelonie. Pewnie Ludo nadal by grał w Barcelonie a tak stało się to co się stało. Ludo teraz skarży się na konkurencję. Za kogo on by miał grać ?? Ronaldinho może nie trenował tak jak on, ale on musi grać bo ma talent i w końcu jest jednym z najlepszych jak nie najlepszym piłkarzem na świecie. Eto'o najlepszy strzelec drużyny miałby usiąść na ławce ?? a może Messi najlepszy obecnie piłkarz Barcelony ?? Zanim Ludo zacznie coś mówić powinien się głęboko zastanowić, aby jego słowa nie wywołały salwy uśmiechu na twarzy kibiców...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”