Kto wygra Premiership w sezonie 2007/2008 ?

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Adas07 » 06 sie 2007, 11:07

No z tym ze Newcastle w "4"to troche przesadzone...Klub ma dobrych graczy teraz juz swietnego trenera ale wydaje mi sie ze to starczy na miejsca 6-9.Wieksze szanse na "4"dawalbym Tottehamowi nie odszedl zaden z kluczowych graczy co wiecej Jol pozyskal Bale i Benta co napewno wzmocni ten zespol.Wszyscy krytykuja Arsenal no rzeczywiscie bardziej sie oslabili niz wzmocnili...Ten Eduardo to niewiadoma ale Henrego nie zastapi to raczej wiadomo.Liverpool moze i sie wzmocnil ale szczerze nie robi to na mnie wiekszego wrazenia moze oprocz Torresa ktorego kiedys chcialem w ManU.Niechcem ich juz na starcie krytykowac ale watpie zeby zdobyli mistrzostwo.Co do Chelsea to najprawdopodobniej Terry nie bedzie gral miesiac a wiadomo jak sie spisuje ich defensywa bez Johna. :wink: Co do ich transferow...Najlepszy oczywiscie Malouda i to jego sie obawialem najbardziej wczoraj.Zagral najlepiej z ekipy Jose no i strzelil ladna bramke ale ze Rio dal sie tak w pojedynku silowy :? No i na koncu napisze cos o ManU tu wiem troche wiecej niz o innych zespolach.Transfery naprawde swietne Hargreaves to moze byc strzal w 10 w koncu jest defensywny pomocnik w zespole 8) Nani juz pokazuje ze grac potrafi ale musi sie jeszcze przystosowac i zaaklimatyzowac wiec narazie widze go tylko jako zmiennika Ryana.Nastepny juz transfer to Anderson.Bardzo sie zaskoczylem i jednoczesnie ucieszylem ze ten zawodnik do nas przechodzi.Widzialem jego kilka meczy w barwach Porto i gral naprawde przyzwoicie,widze go jako zmiennika i swietnego zastepce dla Paula Scholesa.No i w koncu Carlos Tevez :) Po odejsciu Smitha i Rossiego raczej pewne bylo ze dolaczy do ManU ale przyszedl troche pozno przez co musi sie jeszcze przygotowywac do sezonu.Najprawdopodobniej wystapi w meczu spraingowym w srode z Dumferline czy Glentoran.Carlos to naprawde swietny napastnik a wspolpraca w linii ataku Rooney-Tevez moze byc naprawde zabojcza.Podsumowujac pozostaje optymistycznie patrzec na sezon moze byc lepiej niz w poprzednim :) Jesli mialbym typowac tabele na koniec sezonu Premier League to wygladalo by to tak:
1.Manchester United
2.Chelsea
3.Liverpool
4.Arsenal/Tottenham

Sezon zapowiada sie naprawde ciekawie...Czy ManU obroni tytul?Mam nadzieje :wink:

Wróć do „Anglia”