Boże brońKrzysztof Jarzyna pisze:czy my jestesmy na wydziale fizyki albo na innej politechnice
Nie napisałem, że nie mogłeśKrzysztof Jarzyna pisze:I dlaczego nie moglem poruszyc "kwestii Deco" (prawie jak Decogate Surprised)?
Krzysztof Jarzyna pisze:Bo byla Wam nie po mysli? Bo moglem napisac (i - o zgrozo! - przeciez powinienem) - "tak rkoemanie, masz racje, Cannavaro zachowal sie zle, zawsze potrafisz nam trafnie wskazac to czego nie zauwazamy, spryciarzu!".
Dobrze wiesz, że nie uważam Cię za ćwierćinteligenta. A pytanie zadałem po to, aby jakoś powoli wyprostować tę dyskusję, że tak powiem.Krzysztof Jarzyna pisze:Dlaczego zadajesz takie pytania? Naprawde uwazasz mnie za cwiercinteligenta?
Słuszna, ale nie potrzebna IMO. Oczywiście nic i nikt Ci nie bronił tego napisać, ale miało to raczej taki wydźwięk jakbyś chciał tak jakby odsunoć Fabio na bok.Krzysztof Jarzyna pisze:To i ja pojade tym stylem - czy moja reakcja z wezwaniem Dekunia na te uwage rkoemana, ktora przytoczyles, jest sluszna czy nie?
Nie przypominam sobie.RealFan pisze:Zapewne chodzi o to, że rkoeman napisał to w kontekście piłkarza Realu, a nie przypominam sobie podobnego stwierdzenia z jego strony w kierunku np. Deco. Takie coś typowego. A może Ty sobie przypominasz?