z Depor?vakabayashi pisze: a to dlatego ze smuce sie porazką Realu
z tego co wiem to sam zawodnik nie chciał iść do Realu tylko do Interu, więc nikt tu nie nie mówiłvakabayashi pisze:Real był pod ścianą Chivu powiedział nie,
nie, nie 6 a 8. Tyle ile w Realu. A teraz powiedz ile z tych 8 w Realu ma większe szanse na grę, lub jest kluczowymi zawonikami? Ikervakabayashi pisze:kilka drużyn młodzieżowych Realu jest ich 8 powiedz ilu wychowanków na nowy sezon
w składzie jest Bayernu 6
nie tanio, ale za mniejRealFan pisze:dało się kupić tanio?
tu i tu sukces smakuje tak samo, tytuły ciężko osiągnąć w obydwu ligach. Nietrafiłeśvakabayashi pisze:pomyśl jaka jest presja na wynik w Realu a jaka w Bayernie gdzie sukces smakuje lepiej i gdzie ciężej go osiągnąć
akurat mam dobre informacje jeśli chodzi o takie rzeczyvakabayashi pisze:sprawdz zanim bedziesz powtarzał stereotyp który jest nieprawdziwy
i głównie z tymi wychowankami chodzi mi o to, że dostają niezbyt dużo szans, tzn wczesniej dostawali, bo narazie koncentruję się na poprzednich sezonach, bo obecny się jeszcze nie zaczął.
spoko, spokovakabayashi pisze:to tak na załagodzenie atmosfery dyskusji
nie pozbyłby się, bo patrzyłby na pozycję zespołu w lidze, a nie na kibiców. Dopiero po zeszlym sezonie się wkurzył i zainwestowaliśmy porządnie. Teraz drużyna ma wygrywać oraz grał ładnie. A z tymi pilkarzami co mamy jest to jak najbardziej możliwe.vakabayashi pisze:uwierz mi ze Hoeness pozbyby sie Capello w styczniu gdy Real przegrał na Riazor a pozniej 70 tys gwizdało na SB i machało chusteczkami.
dla mnie nievakabayashi pisze:ale hasla ze Hoenessowi moze buty czyścić to głupie zdanie
Olson Ty liczyłeś Sandro Wagnera i jeszcze kogoś? Mi wyszło 8 zgłoszonych do rozgrywek
http://www.fcbayern.t-home.de/de/mannsc ... 365492b321