Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 181

Post autor: Michał M » 10 sie 2007, 8:13

vakabayashi pisze:mnie osobiście zastanawia inna rzecz co zrobi Rafael Van der Vaart i Hamburger SV jesli napłynie oferta Realu Madryt bo w Wesleya nie wierze :roll:
Nic nie zrobi :] Bundesliga startuje dzisiaj i HSV z pewnością nie będzie już się pozbywał swojego kluczowego zawodnika, skoro mogą to zrobić za rok za tą samą a może i wyższą cenę (pamiętajmy, że za rok EURO i van der Vaart z pewnością na nim wystąpi :wink: ). Do 2009 r. i niskiej klauzuli odstępnego jeszcze trochę.
vakabayashi pisze:uwierze mi ani ja ani ty nie jestesmy w stanie tego sobie wyobrazic. a w Monachium to przeszło spokojnie
A co, Hiszpanie spaliliby Santiago Bernabeu i zabili Calderona? :> Może i byłoby goręcej niż w Monachium ,ale trzeba pamiętać o tym, że są to inne nacje i na innych szerokościach geograficznych :p Klimat niewątpliwie wpływa na nastroje i temperament :P
vakabayashi pisze:wg. mnie Sneijder nie jest wart wiecej niz 18-19 mln
Myslę, że nawet coś koło 15, ale ...dobra, bo od razu wrócimy do tematu Pepe :lol:

Prawda jest taka, że jakbyście w 2-3 przypadkach nie kupili danego zawodnika za niebotyczną cenę, tylko odmówilibyście jego klubowi, to oczekiwania rynku wobec Realu by (przynajmniej trochę)zelżały :wink: No, a tak to inne kluby przyzwyczaiły się, że Real jak kogoś chce za wszelką cenę, to zapłaci tyle a nie mniej :]

Wróć do „Hiszpania”