Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 11 sie 2007, 10:42

lisek_chz - Sneijder walczyłby o miejsce w składzie z Gutim.

rkoeman pisze:a ja bym sie wstrzymal ponownie z wiara w to co pisze marca bo nie tak dawno to marca napisal ze chivu zgodzil sie na oferte realu i tylko od porozumienia z roma zalezy jego przejscie. teraz marca on-line powoluje sie na marce papierowa. to samo pisala wczoraj prasa holenderska a marca pisze o tym dopiero dzisiaj

Prasa holenderska trochę co innego wczoraj napisała. Że Ajax chce 30 mln i być może Real niebawem taką ofertę złoży. Znowu wracasz z Chivu? Wiesz jak było z Becalim 1 mln więcej od Realu, 1,25 mln więcej od Barcelony, albo nie ma tematu. A Chivu przecież później mówił, że nie jest zadowolony, bo tym klubom się nie odmawia. Ciekawe ile zarabia w Interze? :P Nie twierdzę broń Boże (co ja gadam, przecież mam podobne podejście jak Chłopaczek :lol: ), że Sneijder przejdzie, ale jest to na pewno możliwe. Trudno powiedzieć jak on sam się na to zapatruje, bo wczoraj czy przedwczoraj mówił, że nie jest zainteresowany przeprowadzką. Zobaczymy czy pojawi się do poniedziałku oficjalny komunikat.

Wróć do „Hiszpania”