Dawne przeboje

Awatar użytkownika
maniekk
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: maniekk » 17 sie 2007, 15:15

heh..te hity z lat 90 to był czad. Ogolnie to ja tam slucham radia Rmf-fm i tam ciągle leci cos w tym stylu. i mi sie wszystko przypomina po czym w domu ściagam te hity 8) Albo oogladam czasami program "Jaka to melodia" I sobie zapisuje tytuły :>
Kurde ale od czego ja zaczynałem hmm..
eh pamietam gdzies mialem 7-8 lat jak sobie przegrywałem kasete od kuzyna Ace of Base.. i ta niecierpliwosc kiedy sie to w koncu nagra na moja kasetke :]
Od roku 1996 wkręcil mnie Scooter..no i do dzis mam słabość do jego kawałkow. Oczywiscie co roku zakup nowej plyty byl obowiązkowy..ee na poczatku to kasety byly :P
Bardzo lubilem Oli.P tzn do dzisiaj lubie..ale wtedy to byly hity jak nic..
Ogólnie to moge wymieniac i wymieniac. Kazdy rodzaj muzyczny mial cos swojego i bylo fajnie. A jak sie wroci do tego dzisiaj to jest jeszcze lepiej.
UU tak moze mialem 13 lat..kumpel do mnie przychodzil grac na Amidze czy tez w eurobusiness ;) I zawsze sluchalismy Liroya..ale tam jakos mnie to nie bawilo..takie teksty jałowe
Takich boys "bendów" nigdy nie sluchalem nałogowo.. Kaseta Scatmann`a oczywiscie obowiązkowa. Pamietam ze kupilem ja za 66,000 zł ;d Albo taki sklad jak 2Unlimited..eh. Oczywiscie w Winampie to wszystko siedzi i czeka na odpowiednia pore.
Od 2000r wystartowałem z rapem..Tak na dobre. Grammatik, Peja Molesta i ruszylo jakos. Wczesniej to hh mi sie tylko kojarzyl z Liroyem i K44.. A za nimi jakos wtedy nie przepadałem

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”