Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 19 sie 2007, 11:12

Jarzinho pisze:A Lyon było wiadomo, że nei maja tak mocnej kadry jak we wczesniejszych latach, a nowi zawodnicy to nie ten kaliber, aby zastapić Abidala, Maloude.
No nie wiem, wiekszosc ludzi pisala nawet, ze maja mocna kadre i sie wzmocnili a sezon wygraja w cuglach - ale nie ja :smile2:
Jarzinho pisze:Trener takze chce wprowadzić chyba nowy system
4-3-3 na 4-4-2 - sumie nawet nie ma takich zawodnikow aby predysponowalo to system 4-3-3 - ten Keita to taki jezdziec bez glowy :!:
Jarzinho pisze:Co do Monaco to wyrasta tam prawdziwa gwiazda Ligue1 - Jeremy Menez.
W sumie gral razem z Nasrim czy Benzema w mlodziezowkach ale ja tam podchodze do niego z dystansem
Wczoraj co ogladalem poza jedna akcja nic nie pokazal, a w wczesniejszym meczu gral zbyt samolubnie, dryblowal keidy kusilo sie o podanie ale ostatecznie wyszlo na jego po duzej dozie szczescia :!:

W Monaco ciekawa sytaucja, Koller chcial odejsc to Ricardo wpuscil go od pierwszej minuty i sa 2bramki, kosztem Piquoinna - zobacyzmy jak zakonczy sie ta rywalizacja
Inna rzecz to dizwi mnie ze Monaco zatrudnilo Ricardo - on ma domene rzeznika futbolu :!: no ale w Monaco wczoraj nie wygladalo to zle :!:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”