ten typek własnie pokazał jakim jest piłkarzem MU, prawidziwy Diabeł nigdy nie odszedłby do Scousersow i to jeszcze z takim uporem... sz... i tyle, nic innego sie nie liczy.Szmatami to możecie nazywać kolegów na podwórku. Bo jeśli chodzi o piłkarzy Man United to bym sobie tego nie życzył.
Miałem kiedys filmik, i słyszalem o sytuacji, gdy United grali z City i kapitanem Diabłow byl Neville a City Schmeichel(ten który odszedł w 1999 zapowiadał zakończenie kariery by poźniej jeszcze pograc min. w City
http://www.oneunited.pl/filmiki.php?filmid=46
Co do meczu to ma zagrac Saha, przez wielu niedocenaniy ostatnio pogladałem sobie troche filmików z pierwszej czesci sezonu i on był waznym ogniwiem i zdobywal bardzo wazne bramki np. z Benfica i Chelsea, poźniej sobie poradzilismy bez niego i wielu o nim zapomniało.
a wg. mnie to była ogromna strata i zabrakło go np. w Mediolanie i teraz również brakuje. Louis w formie to wg. mnie jeden z najlepszych napastników świata. Ma wszystko głowę, szybkość, strzał, drybling, gra tyłem do bramki, zastawianie sie, przetrzymanie piłki. Napastnik kompletny. Licze na Louisa, ze w koncu zagra sezon bez kontuzji.
A swoja droga to ja bym wydał 13 mln funtów na Martinsa, taka kwote ma zapisana w kontrakcie. Nie jest to wygórowana suma pieniedzy, a Martins ma ogromny potencjał i przydałby sie taki zawodnik na OT w razie własnie kontuzji czy na ławke, który wejdzie i odmeni losy spotkania.