Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 153

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
10%
Real 2016/2017/2018
3
15%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
30%
Bayern 2020
2
10%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
15%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
5%
Inny
3
15%
Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 30 sie 2007, 19:14

Łukasz_ pisze:Patrząc na zdjęcie Mentora to dokładnie tak jak są ułożone drużyny tak bym się spodziewał awansów ale jak to w LM na pewno będą niespodzianki. Niemcy mają ciężko, to dobrze, szkoda że Milan nie ma żadnych w grupie...
Nie lubisz Niemców, że tak piszesz?

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 30 sie 2007, 19:15

Ebi pisze:Nie lubisz Niemców, że tak piszesz?
A Ty, Ebi, lubisz Włochów?

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 30 sie 2007, 19:22

olson pisze:
Ebi pisze:Nie lubisz Niemców, że tak piszesz?
A Ty, Ebi, lubisz Włochów?
A co ma jedno do drugiego? Poza tym nawet jesli ich nie lubię to tego nie okazuję. A Włochów to chyba każdy ma jak największe podsatwy nie lubić (oczywiście cała masa ich lubi i maja prawo tak robić). Włoską piłkę niemniej jednak szanuję i nigdy nie obrażam czy wyśmiewam włoskich klubów.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sie 2007, 19:22

Grupa jak grupa są cztery zespoły i dwa awansują dalej :P Czyli jednak trafiliśmy na angielski zespół i w sumie dobrze że będzie to MU :evil: Będzie za co się odegrać i mobilizacja na 200% bo mam nadzieję że nie strach w oczach i nie wiem jaki respekt. Po prostu będzie trzeba zagrać swoje i uciułać z nimi jakieś punkty tym bardziej że mają kontuzje i na razie w lidze forma nie ta :P Dalej to Sporting i Dynamo czyli znowu Ukraina będzie grana :? Rok temu przegraliśmy wyjazd z Szachtarem ale nie pamiętam w jakich okolicznościach był ten mecz rozgrywany ale chyba już mieliśmy awans i był to przedostatni mecz, chyba :think: Teraz będzie trzeba po prostu awansować. W Portugalii też łatwo nie będzie ale rok temu miało być podobnie z Olymiakosem w Grecji a daliśmy radę. Na pewno ze Sportingiem i Dynamem trzeba u siebie wygrać i walczyć na wyjazdach. Myślę że z MU rozegramy walkę o pierwsze miejsce w grupie :bicz:

Najsłabsze grupa to zdecydowanie H. Milan jak i Liverpool też łatwo trafili i powinni szybko awansować. Silna jest grupa E z tym że zobaczymy jak Lyon będzie się prezentował. I jestem zgoła odmiennego zdania niż reszta bo wg mnie Inter może z każdym pogubić punkty jak i łatwo awansować. Rywali ma mniej więcej na podobnym poziomie a młode gwiazdy PSV też nie wydaje mi się żeby grały źle. Oprócz Interu chyba każdy może awansować z tym że im też nie musi być łatwo jak nie będzie odpowiedniej mobilizacji. Poza tym ciekawy będzie rewanż Chelsea vs Valencia. Wsio!

No i wybór Maldniniego - skandal :!:
Ostatnio zmieniony 30 sie 2007, 19:31 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 sie 2007, 19:24

Niemców nie lubię z natury. Jeżeli chodzi o piłkę to lubię bo się ich łatwo ogrywa a jeszcze bardziej lubię dyskusje z Wami. Natomiast Wy Włochów nie cierpicie bo są paskudnymi symulantami, grają paskudne cattenacio i jeszcze są skorumpowani a mimo to zawsze wygrywają z Niemcami, dlatego chciałem niemiecki zespół w grupie.
Pisząc to nie obrażam Niemieckich klubów bo stwierdzenie faktu że wygrywamy to nie obraza.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2007, 19:27

Maldini Seedorf i Kaka swietna grupa dla siebie rozlosowali.w tamtym roku chyba jednak byla slabsza ale tez Milan nie byl odpowiednio przygotowany.mysle ze jak Milan bedzie w formie to Kaka znow ma szanse powalczyc o krola strzelcow.moze wreszcie Gilardino sie przelamie :)

nie moge sie doczekac dwoch pojedynkow:

Barca - Lyon zapowiada sie swietnie.obie druzyny graja na tak co bedzie sie mile oglodalo.tylko zeby obie byly w formie i bez kontuzji

Manchester - Roma wielki rewanz.juz widze te tytuly w gazetach i wypowiedzi pilkarzy.tez sie zapowiada swietnie

mam nadzieje ze w fazie pucharowej bedzie 3 polskich bramkarzy.Boruc moze sobie ta edycja zalatwic nowy klub.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 30 sie 2007, 19:30

Łukasz_ pisze:Niemców nie lubię z natury. Jeżeli chodzi o piłkę to lubię bo się ich łatwo ogrywa a jeszcze bardziej lubię dyskusje z Wami. Natomiast Wy Włochów nie cierpicie bo są paskudnymi symulantami, grają paskudne cattenacio i jeszcze są skorumpowani a mimo to zawsze wygrywają z Niemcami, dlatego chciałem niemiecki zespół w grupie.
Pisząc to nie obrażam Niemieckich klubów bo stwierdzenie faktu że wygrywamy to nie obraza.
Nie no przeciez pisząc, że Milan zawsze ogrywa Bayern to nic złego bo tak już jest czasem w futbolu, że ktoś ma czyiś kompleks np. reprezentacja Anglii ciągle dostaje bęcki od Niemców w ważnych meczach, reprezentacja Niemiec z kolei od Włochów zbiera baty, Bayern od Milanu, ale z kolei taki Real najgorszy bilans meczów w euorpejskich pucharach ma z Bayernem i to z tym klubem najczęściej odpadali.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 sie 2007, 19:34

No spoko ale reprezentacja Anglii i Real Madryt nie za bardzo mnie interesują pisząc grzecznie. Nie zmienia to faktów że to raczej Niemcy wolą nie trafiać na Włochów, dlatego ubolewam że nie ma w grupie Milanu nikogo z Bundesligi. Tego tematu wole już nie kontynuować bo wiem że zaraz się zaczną kłótnie ...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 sie 2007, 19:35

mete pisze:mam nadzieje ze w fazie pucharowej bedzie 3 polskich bramkarzy.
A być może nawet czterech :] .

Grupa H, czyli walka pomiędzy Sevillą a Arsenalem :P . Trafiliśmy bardzo dobrze. Jeszcze przed losowaniem miałem pewne obiekcje co do wylosowania Sevilli, ale patrząc na pozostałych rywali- nie mam nic przeciwko :D . Już w fazie grupowej czeka nas co najmniej jeden sprawdzian naszych umiejętności + 12 punktów podanych na tacy. Pytanie tylko czy wystarczy nam sił, aby zjeść cały posiłek podany przez graczy Milanu :roll: . Oby tak było.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 sie 2007, 19:36

Grupy maja sowich faworytów i raczej pewny jest awans klubow z pierwszego koszyka. Ciakwa grupa A gdzie sa 3 podobne sobie poziomem ekipy - Porto, Marsylia i Besiktas podobnie w D za Milanem. Kilka rewanzy za poprzendia edycje jzu w grupie. Arsenal z Sevilla, to zapowiada sie cieakawie, podobnie Barca - Lyon i powrot Abidala. zreszta kilka szybkich powrotow jak Nani, moze Del Horno, Cisse, Zenden... Zapwoaida sie ciekawie.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 sie 2007, 19:36

mete pisze:Manchester - Roma

VENDETTA!!!

juz widze ten mecz: Vucinic RETE! Vucinic RETE! Vucinic RETEEEEEE!!!
Grande Roma, Grande Mirko :P

zadowolny, jestem swiadom swojej ekipy, i nie boje sie nikogo, chcac miec wyniki musisz ogrywac wszystkich, jestesmy silni, ruszajmy na podoboj europy!!! To co Rzym zbudowal niech Rzym zniszczy, rolnicze miasto Manczester nasza rzecz!!!

:P

Forza ROMA!!!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sie 2007, 19:37

mete pisze:Barca - Lyon zapowiada sie swietnie.obie druzyny graja na tak co bedzie sie mile oglodalo.tylko zeby obie byly w formie i bez kontuzji
Lyon póki co sprawia wrażenie słabszego niż w ubiegłych latach, ale i tak uważam, że są silni. Zobaczymy jak zacznie grać Barcelona bo póki co to nawet nie ma po czym oceniać, ale pojedynek na pewno będzie dobry bo ne wyobrażam sobie Lyonu, który muruje się zamiast grać w piłkę. Będzie co oglądać.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2007, 19:40

A być może nawet czterech .
Fabianski Boruc Kuszczak i kto jeszcze??

EDIT

sory zapomnialem o Dudku...

ale osobiscie chcialbym 3 polskich bramkarzy w fazie pucharowej

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 sie 2007, 19:42

mete pisze:Fabianski Boruc Kuszczak i kto jeszcze??
Dudek :wink: .

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 sie 2007, 19:46

A bramkarz Milanu ? :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”