Plusy i minusy ligi Serie A...

Awatar użytkownika
McSuchy
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: McSuchy » 31 sie 2007, 13:13

EuGeniusz napisał:
No no ,to się porobiło.Nie wiem czy ja dobrze przeczytałem temat ,ale skoro tam pisze plusy i minusy ,to widząc same plusy napisalem też i o minusach.
Trzeba było dać tytuł "Towarzystwo adoracji Serie A"
Tu nie chodzi o to że napisałeś minusy Serie A, tylko że według mnie są one kompletnie wyssane z palca, co mam nadzieję z mojego posta wynikało.
EuGeniusz napisał:
Nigdzie też nie pisałem że tylko tu są "takie rzeczy",jest to niestety problem każdej ligi ,nawet polskiej,że pomaga się najlepszym(i możnym).
Wybacz ale z twojego postu wynikało oskarżenie Milanu (któremu kibicuje) i Juventusu że zwycięstwa zawdzięczają matactwom i przekrętom- a co najlepsze argumentujesz to po jednym meczu tego sezonu. Nie mogłem pozostawić tego bez komentarza, gdyż jest to dla mnie kompletna bzdura. Pisząc zaś że Gila nurkuje a za takie samo zachowanie zawodnicy z innych krajów są karani wskazałeś jednak, wbrew temu co piszesz teraz, że właśnie w Serie A takie zachowania są tolerowane a innych ligach tępione. Jeżeli źle zrozumiałem twoją wypowiedz to mnie popraw, choć ja osobiście inaczej tego zinterpretować nie potrafię.
EuGeniusz napisał:
Może poza ligą angielską gdzie faworyci muszą sie dużo napracować przez 90 min.aby odnieść zwycięstwo.
Mógłbym prosić o dogłębne wyjaśnienie czemu jedynie w Anglii trzeba pracować przez 90 minut na zwycięstwa?

Wróć do „Wracając Do Meritum”