"..." - Kolejka Calcio

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post autor: Sero » 03 wrz 2007, 21:52

Typujemy "11" drugiej kolejki.

Frey - kilka bardzo dobrych interwencji w spotkaniu z Milanem. Utwierdza wszystkich w przekonaniu, że jest jednym z najlepszych bramkarzy w Serie A.

Zaccardo - sporo akcji ofensywnych, jednak słabej w obronie. Przyznaje szczerze, ciężko było mi kogoś wsadzić na prawą obronę.
Mexes - znów bezbłedny w obronie. Głównie dzięki niemu Roma ciągle zachowuje czyste konto
Samuel - bardzo dobrze czyścił w szeregach Interu. Mimo nienajlepszej gry zespołu, Walter jest jednym z nielicznych, który nie ma się czego wstydzić.
Modesto

Camoranesi - jeśli dobrze zauwarzyłem to on przy golu Del Piero zaliczył fantastyczną asystę (podanie ze środka pola w pole karne, lob z pierwszej nad bramkarzem i DP dopełnił formalności). Pozatym wniósł sporo ożywienia w senne Juve po pierwszej połowie.
Blasi - jeden z ojców sukcesu Napoli po zwycięstwie 5-0 nad Udinese. Rządził w środku, a bronią były świetne podania do napastników.
Aquilani - piękny gol i jak się nie mylę asysta przy trafieniu Giulyego. Podtrzymuje swoje zdanie, że to może być jego sezon.
Lavezzi - co prawda to napastnik, ale żal by mi było go nie wystawiać. Kapitalny mecz, gol i 2 asysty. Da rade na skrzydle :]

Ibrahimovic
Miccoli - piłkarz kolejki. 2 gole, 2 asysty w wygranym przez Palermo spotkaniu 4-2 z Livorno.

Piłkarz kolejki - Miccoli
Bramka kolejki - było kilka ładnych i mam dylemat pomiędzy akcją Juve czyli dogranie z woleja Camora do DP, strzał Aquilaniego oraz pierwszy gol Miccoliego z wolnego. Zdecyduje się jednak na Alberto z Romy.
Drużyna kolejki - Napoli

Wróć do „Włochy”