Dyskusja nad regulaminem

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 19 sty 2005, 12:09

wiadomosci prywatne: tak samo jak listy sa korespondencja prywatna tak samo privy. jezeli ktos chce pokazac swoj list komus innemu to nie widze zadnego problemu, list tak samo jak wiadomosc prywatna, jest prywatna korespondencja adresata i co on z nia zrobi to juz jego sprawa. cala sprawa zapoczatkowala sie od tego, ze spytalem czy z tresci wiadomosci prywatnych beda wyciagane konsekwencje, nawet jezeli sa niezgodne z regulaminem(tresci). moje zdanie jest takie ze nie powinny byc, bo jest to wiadomosc prywatna, a jezeli ktos chce ja pokazac na forum to jego sprawa. tylko ze powinien sie liczyc z konsekwencjami, poniewaz jezeli pokaze taka wiadomosc (niezgodna z regulaminem np. przeklenstwa) na forum, to on lamie regulamin cytujac przeklenstwa. podsumowujac; to co ktos robi ze swoja prywatna wiadomoscia (ta ktora otrzymal) to tylko i wylacznie jego sprawa, za tresc wiadomosci prywatnych nie powinny byc wyciagane zadne konsekwencje w postaci wp, jezeli wypowiedz sama w sobie lamie regulamin, wp powinien dostawac ten kto ja cytuje.

pozdro

Wróć do „Wracając Do Meritum”