Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 06 wrz 2007, 21:25

piwus pisze:Dlaczego? Telewidzowi w Anglii czy Niemczech (bo to głównie telewidzowi są odbiorcami takich imprez) będzie żal, że pominięto Warszawę? Fanowi, który przyjedzie do Polski będzie żal, że będzie stał w korkach we Wrocławiu a nie w Warszawie (aspekt infrastrukturalny)? Że nie zobaczy Sejmu, Kaczyńskiego, Kalisza (aspekt administracyjny)? Aspekty handlowe i kulturalne pominę, bo fan nie przyjeżdża ani na wyprzedaż do hipermarketu (których w innych miastach nie brakuje zresztą), czy do teatru (które też istnieją poza Warszawą). A możliwości gospodarowania wolnego czasu docenili już sami warszawiacy, wśród których popularne są weekendy w Krakowie. Mi tam Euro bez Warszawy wydaje się możliwe.
nie mieszaj polityki do tego to bezsensu

W-wa to nie tylko ulica wiejska

poza tym zaden 'normalny' kraj nie marginalizuje swojej stolicy w tak waznej imprezie..no prosze :angry2:

pominać Warszawe tylko dlatego ze powrzechnie nie lubi sie warszawy i warszawiaków poza stolica czy dlatego ze tam jest sejm, wojewodzki jezdzi porsche czy jest pałac kultury to dla mnie przykład myslenie "kaczystowskiego"

RzuR pisze:Kochany to jest jedyna stolica w Unii Europejskiej która nie posiada nawet obwodnicy!nie mowiac o tym ze, z roznych,czasem zupelnie niezawinionych wzgledow, system transportu w tym miescie jest totalnie niewydolny.jedna nitka metra i docelowo 17 stacji?bez jaj.W Kijowie jest ich 3 każda po 20kilka stacji.bylem widzialem-absolutnie bezporownania
powiedz które miasto w Polsce jest od poczatku do konca świtnie zorganizowana pod wzledem dróg i infrastruktury - żadne

Kijów fajny szkoda tylko ze kraj i ludzie (prócz oligarchów) biedni jak cholera

nie bronie warszawy sam jestem z miassta w kótrym nie przepada sie za W-wa ale nie bądzmy szalenii

koncerty,lekkoatletyka, itp itd ale i tak przez 300 dni w roku stadion bedzie stał pusty wg mnie

Wróć do „Polska”