Wrogowie i kumple na forum

kamuflasz
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: kamuflasz » 19 sty 2005, 13:07

Ja w tym temacie podałem też kogo lubie ale dziwią mnie wasze kłutnie, na tym forum prawie każdy z każdym z chęcią zdarło by z przeciwnika skórę, wy jesteście zazdrośni że ktoś ma coś czego wy nie macie że aż z taką rezerwą siebie traktujecie?? Forum jest po to żeby wymieniać swoje zdania na dane tematy a nie jechać jeden po drugim, a jak ktoś chce się obronić od zarzutów które według niego są fałszywe to gadacie że nie umi eprzyjać krytyki, a ja myślę że to nie jest krytyka tylko oczernianie innych userów, już jestem na tym forum jakiś czas i tylko Axel raz mi podpadł w temacie "Jakiego rodzaju muzyki słuchacie" ale to nie znaczy że zaraz mam tutaj napisać że go niecierpię jest głupi i pusty czy rodzice go niekochali bo to nie o to chodzi, każdy z forumowiczów ma jakieś wartości w czymś jest lepszy a w czymś gorszy i nie ma sensu jechać po nim bo napisał coś co nam się nie spodobało, niedługo z tego forum to zrobi się plac wojny na słowa. Jak ja się nie zgadzam ze zdaniem jakiegoś usera to nie mówię mu że jest głupi i postradał zmysły tylko próbuję wysunąć kontrargumenty, ale widzę że tutaj niewielu jest na takim poziomie aby nad nimi pomyśleć, lepiej jest powyzywać:)

PS: Axel nie masz już sie czego bać po tym poście ja będę wrogiem numer jeden:/

Wróć do „Hyde Park”