Chlopaczek pisze:Po ostatnich wyborach byly takie ladne wykresy pokazujace ze najwiekszy odsetek ludzi z ubogich rejonow Polski albo majacych podstawowe wyksztalcenie glosowal na PiS
O chociażby te wykresy po ostatnich wyborach, biedne regiony i ludzie z niskim wykształceniem głosowali na PiS czyli partie lewicową. W poprzednich wyborach regiony biedne i ludzie z dolnych warstw społeczenstwa głosowli na SLD i Leszka M, a patologii najwiecej jest wsród ludzi biednych i słabo wykształconych, tak wiec patologia zwykle głosuje na lewice. Nie wiem ile razy jeszcze mam powtarzać dlaczego patologia głosuje na lewice a nie na UPR czy na prawdę tego nie rozumiesz? Program lewicy zakłada wspieranie patologii, zas UPR jej radykalne zwalczanie a juz na pewno nie popieranie. A co do wolność to faktycznie pewnie znaczy ona dla nas coś innego, skrajnie innego.
Chlopaczek pisze:Przerastasz mnie
Wątpie mam tylko około 1,80 cm
Ano trzeba było tak od razu i wszystko było by jasne, a tak jakaś dziwna sytuacja powstała.Chlopaczek pisze:nie napisalem ze zgadzam sie z tekstem pod podanym linkiem.Zgadzam sie z fragmentami ktory wybieram sobie podobnie jak robie to z innymi ideologiami wylawiajac czesci ktore mi odpowiadaja.Fajnie by bylo gdyby niektore osoby wypowiadajace sie tutaj zrozumialy ze naprawde tak mozna.
Zgadza sie łatwiej gadac niz pisać, dlatego tez mam nadzieje, że będzie następny zlot i tam sie spotkamy.Chlopaczek pisze:Albo jeszcze inne rozwiazanie.Mam nadzieje ze bedzie nastepny zlot i tam sie spotkamy. O wiele wygodniej jest mi mowic niz pisac.