Chlopaczek pisze:Tylko ze ciagle nie widze zrodel odnosnie tych idiotow.Bez tego trudno nazwac to faktami
Po pierwsze ty nazwałes "pojechaniem" fakty, które dotyczyły ograniczania wolności przez lewice(to były fakty i temu nie zaprzeczysz) a nie sławetnej już sprawy idiotów.
Ciesze sie, że LiD nie dostanie twojego głosu przynajmiej w kwestii nie głosowania na LiD jestesmy zgodni. Ogólnie to chciałbym wiedzieć jakie ideały lewicy uznajesz za słuszne, bo może okaże sie, że ja też je uznaje za słuszne i wtedy cały mój swiatopogląd legnie w gruzach a (mówie to w pełni władz umysłowych) piwus będzie mógł wstwić mi range "Lewak" lub "zwolennik masońsko-żydowskiej Gazety Wyborczej"Chlopaczek pisze:LiD nie dostanie mojego glosu dlatego ze nie jest wierne tym idealom lewicy ktore uznalem za sluszne.I ich bronie a nie lewicy.
A tak na marginesie móglbyś zdradzić na kogo zagłosujesz bo na LiD, PiS i UPR nie, a o LPR raczej cie nie posądzam
Chlopaczek pisze:Teoretycznie jest darmowa czyz nie?Pomijajac skladki i koperty pod biurkami ordynatorow
Pewnie, że nie jest darmowa jest strasznie droga i bardzo zle obmyslona. A te składki sa o wiele za duze (i tak nam zwiększa Religa o tym mówił wczoraj chyba, bo debilny system juz upada i worek bez dna potrzebuje kolejnej ilosci gotówki na zmarnowanie) że juz o łapówkach nie wspomne przez grzeczność. Jak na na poziom oferowanych usług to słuzba zdrowia kosztuje nas zdecydowanie za dużo. No ale jesli ty sądzisz, że ten model, który mamy obecnie (darmowy model