Emulatory. Sensible Soccer

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Foka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Emulatory. Sensible Soccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Foka » 28 mar 2006, 19:17

Pamiętacie tą gierkę. Za małolata codzień grałem w to z kolegami na Amidze. Na PC można było grać tylko z komputerem, a tu już stawało się nudne. Z 4 miechy temu dopadłem do stronki, na której odbywają się mecze ligowe, gry rankingowe i różne cupy online. Można grać z ziomkami z całego świata. Polecam.

www.sensiblesoccer.de - tu trzeba się zalogować wytłumaczone jest co i jak.

http://swos.ring23.com/stat/cgi-bin/dow ... nline2.exe - emulator potrzebny do grania.

http://swos.ring23.com/stat/cgi-bin/dow ... e=miRC.rar - a to mirc skonfigurowany specjalnie na kanały #sensible i #sensible.pl - tu znajdziecie ludzi grających w SWOSa

Troche trzeba pokombinować by wystartować za pierwszym razem, ale potem już jest elegancko.

Jeśli ktoś jest zainteresowany, a ma jakieś problemy to piszcie tu lub na gg (2861573). Pomogę - no a potem spotkamy sie w sensible ekstraklasie

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 mar 2006, 19:26

chlip, chlip, łezka w oku się zakręciła, zawsze uwaga - Ajaxem grałem Jari Limmanen i Pat Kluivert byli nie do ppowstrzymania [oczywiście Amiga 500 8) ]
Brat grał Milanem, miał w składzie Weah za 15 mln i Savicevica za 12 bodajże. Maldini tez drogi był - miałem gierkę z roku 94/95.

Ta firma robiła duzo fajnych gierek, np Sensible Golf - tez miodna jak cholera .. chlip .. chyba Amigę ze strychu przyniose :D

Foka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Foka » 28 mar 2006, 19:38

Fieldy no to co za problem. Najwyższy czas przypomnieć sobie stare czasy. Zapraszam do gry. Właśnie przeprowadzamy reorganizacje Ligi Polskiej w Sensible. Mile widziani nowi gracze.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 28 mar 2006, 19:40

za lebka wiele godzin przegralem w te gierke...Bayern z Klinsmanem na czele nie do zatrzymania...do tego Papin...z reprezentacji najbardziej lubialem Holendrow...ale zawsze nurtowalo mnie pytanie dlaczego Kluivert mial w niej rude wlosy :idea: :D

ps.jest link z emulatorem...moglby kolega Foka zapodac link do gry...

Foka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Foka » 28 mar 2006, 19:49

na sronce tej co podałem jest dział download i tam masz Swosika do pobrania. Ale ten emulator strarczy do grania, bo on jest razem z gierką.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 mar 2006, 11:56

No prosze, prosze co my tu mamy :D SWOS :] a już myślałem, że się nie zetkne z tą grą :)
To były pamiętne czasy jak się grało jakimś słabszym zespołem i po kilku latach sukcesów zgłaszały się po ciebie inne kluby czy reprezentacje :] Fajnie się grało Interem - Zamorano, Djorkaeff, Pagliuca ... 8)
gierka naprawde super i tym którzy lubią stare gierki, a nie grali jeszcze w tą gorąco polecam.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 29 mar 2006, 17:07

z ciekawości obczaiłem te gierke ale nie moge włączyć meczy. pole play jest ciągle czerwone jak wybierma skład. za uja nie wiem jak włączyć mecz. pomocy źąy

Foka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Foka » 29 mar 2006, 17:37

Widziałem że zarejstrowałeś się na stronce. Podałem trzy linki pierwszym poscie jesli macie jakieś problemy sciągajcie mirca. On juz jest pecjalnie skonfigurowany na kanały #sensible i #sensible.pl tam zawsze Wam ktoś pomoze.

pableeto
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pableeto » 14 kwie 2006, 22:36

rewelacyjna gierka ale oczywiscie windows xp zabił możliwośc gry :/ u mnie pod dosboxem działa tak wolno że nie da się grac :/

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 14 kwie 2006, 23:09

ja tam dalej gram w swosika:D piękna gierka.mam składy z sezonu bodajże 02/03 ale i tak jest spox.Nawet pod xp chodzi calkiem calkiem. A w sensible soccer gralem bayernem caly czas i zaraz po rozpoczeciu meczu bruno labbadia biegl do gory strzal i gol;] swos troche bardziej skomplikowany ale w najlepszych czasach sie po 18-0 wygrywało:D szkoda tylko ze kariera tylko 15 sezonow trwa.

PS.
W tym roku ma nastąpić reaktywacja sensibla.Zobaczymy co wyniknie z tego nowego tworu

Tom Kopan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tom Kopan » 23 lip 2006, 14:45

Najnowsza wersja tej gry to sensible soccer 2006, mająca grafikę 3D i niestety wiele wad :/ Nie polecam Wam tej gry. Dziwi mnie, że podczas meczu zawodnicy poruszają się jakieś 4. razy wolniej, niż w rzeczywistości i nie można tego zmienć w opcjach.

Foka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Foka » 18 wrz 2007, 14:48

Sensible Soccer Online

Kultowa gra wciąż żyje i ma się całkiem dobrze. Dziś mamy możliwość gry przez Internet z innymi ludźmi. Jeżeli chcesz spróbować zdobyć Mistrzostwo Polski Online czuj się zaproszony do gry w polskiej lidze. Życzymy wielu emocji, zwycięstw i pięknych bramek! Aby rozpocząć granie w sieci przeczytaj poradnik Jak grać online z menu po lewej stronie. Aby znaleźć graczy sesnsible z całego świata, ściągnij skonfigurowany klient mIRC który automatycznie połączy Cię z kanałami #sensible oraz #sensible.pl , znajdziesz go w prawym górnym rogu strony. Wszystko to na stronie www.sensiblesoccer.pl.

W razie pomocy kontakt:
gg: 2861573 - Foka

Raz jeszcze przypominam, sensible soccer - stare czasy, warto spróbować .

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 18 wrz 2007, 15:00

Foka pisze:Sensible Soccer Online

Kultowa gra wciąż żyje i ma się całkiem dobrze. Dziś mamy możliwość gry przez Internet z innymi ludźmi. Jeżeli chcesz spróbować zdobyć Mistrzostwo Polski Online czuj się zaproszony do gry w polskiej lidze. Życzymy wielu emocji, zwycięstw i pięknych bramek! Aby rozpocząć granie w sieci przeczytaj poradnik Jak grać online z menu po lewej stronie. Aby znaleźć graczy sesnsible z całego świata, ściągnij skonfigurowany klient mIRC który automatycznie połączy Cię z kanałami #sensible oraz #sensible.pl , znajdziesz go w prawym górnym rogu strony. Wszystko to na stronie www.sensiblesoccer.pl.

W razie pomocy kontakt:
gg: 2861573 - Foka

Raz jeszcze przypominam, sensible soccer - stare czasy, warto spróbować .
No no pamiętne czasy ;] Ile to joyÓw się rozwaliło przy tej gierce ;) sciągam i zobacze czy jeszcze pamiętam jak w to się grało. To była jedna z lepszych gierek na amige

No i załączyłem ;/ Polska 1-5 Walia niepamiętam jak sie w to łoiło ale bramke strzelilem (z karnego) :lol:

Foka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Foka » 18 wrz 2007, 16:13

Tiger jeśli podobało Ci się granie z kompem. To gwarantuje gra z człowiekiem to zabawa kilka razy lepsza. A i trzeba dodać, że zupełnie inny styl potrzebny do pokonania realnego gracza.

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 18 wrz 2007, 17:07

Narazie to sobie tak popykam w wolnym czasie :] musze sie troszke wprawic
udało mi sie zremisowac 2:2 :D wkrótce dam znac jak bede gotów :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”