FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 22 wrz 2007, 15:15

Nie lubię wszelkiego rodzaju spiskowych teorii dziejów. Uważam, że gdyby Rijkaard chciał posadzić Dinho na ławce w jednym czy dwóch spotkaniach to wymyśliłbym coś innego niż kontuzja uda, która pewnie wyłączy go na dłużej niż kilka dni (a więc dwa mecze bo następny już we środę).

Tym sposobem kontuzje znowu dają o sobie znać w sposób dosadny. Nie ma Eto'o, nie ma Ronaldinho.

Bardzo jestem ciekaw jak zagramy bo opcji mimo wszystko jest kilka. Obawiam się tylko, że niechęć Mistera do jakichkolwiek większych modyfikacji skutecznie ograniczy pole manewru.

Być może szanse od pierwszych minut dostanie Gudjohnsen. Zagra na pewno Dos Santos tylko nie wiadomo ile zagra. W pre-seasonie Gio grał właśnie z Henrykiem (oraz Bojanem) i ładnie im się grało razem. Szanse Bojana na występ od pierwszych minut oceniałbym na jakieś 0,1% więc nie napalajcie się jakby co :lol: :wink:

Możliwe, że w miejscu Dinho zagra Iniesta, który przecież grywał na tej pozycji już nie raz.

Ja osobiście chciałbym zobaczyć może coś nowego. Możemy zagrać dwójką z przodu (Henry - Messi) oraz czwórką w pomocy (Deco, Iniesta, Xavi, Toure). Uważam, że mogłoby to być całkiem dobre ustawienie w takiej sytuacji w jakiej jesteśmy.

PS: Mam kilka ciekawych fotek z wczorajszego wypadku naszej ekipy:

Obrazek
Gio wygląda jak zobaczył UFO :lol:

Obrazek

Obrazek
:lol:

Obrazek
Mamo zabierz mnie stąd :lol:

Obrazek

Obrazek
:lol:

Wróć do „Hiszpania”