Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 25 wrz 2007, 16:51

Bo kampania, kampania, bo kampania jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego (2), kampania, lalalalalala lalalalala.

Spot wszystko potrafi, na każde pytanie odpowie, wystarczy go nakręcić i prawda będzie po naszej stronie, wystarczy go nakręcić i prawda będzie po naszej stronie, nakręcić spot i już za chwile można dolecieć aż do gwiazdy.

Bo kampania, kampania, bo kampania jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego (2), kampania, lalalalalala lalalalala.

Spot nigdy nie kłamie, zawsze prawdę ci powie, to spot wszystko prawidłowo interpretuje, naprowadzi cię na właściwą drogę, wystarczy go nakręcić i już za chwile można z panem Kleksem w świat pomykać.

:mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike:

franz pisze:Nawet nie wiem co powiedziec o tym błotku w reklamach PO - PiS najbardziej mnie boli, że te całe zenujace show odbywa się za moje i innych pieniądze.
Ja czekam na pojedynki i bynajmniej nie te na miny na konferencjach prasowych lecz na spotkania face to face :twisted: Choć i tak wiadomo że każdy będzie miał prawdę po swojej stronie ale przynajmniej będzie prowadzona jakaś dyskusja no i pewnie jacyś ranni jak nie zabici też się znajdą :boruta: Bo kampania, kampania, bo kampania jest od tego... :mike:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”