Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 26 wrz 2007, 1:43

Inter - Sampdoria (+1,5) 1 (2.00)
oj oj odważnie... Inter na pewno będzie chciał się zrehabilitować ale problem w tym, że Interowi imo nie bardzo służy taka 'presja'. Kiedy MUSZĄ, BARDZO CHCĄ, to wtedy im nie wychodzi. jakieś takie wrażenie mam :P Inter wciąż bez Vieiry, Maicona, Matrixa i Formy. Sampa to nie chłopcy do bicia, a taki Bellucci może namieszać. W Serie B strzelił 19 goli i zabrakło mu 1 bramki do króla Alexa :] A i historia pokazuje, że Interowi tak łatwo z Sampą nie szło. Inter pewnie wygra ale czy różnicą 2 goli... :think: Ja bym mimo wszystko poczekał z takimi typami, aż Inter dojdzie do optymalnej formy.

Inter Milan Sampdoria Genoa 0:0 (puchar)
Inter Milan Sampdoria Genoa 1:1
Inter Milan Sampdoria Genoa 1:0
Inter Milan Sampdoria Genoa 3:2
Inter Milan Sampdoria Genoa 0:0

Ogólnie nie widzę jutro pewniaków w Serie A... No może Juve :p ale kurs mały. Viola - Roma 1x, może też Milan się w końcu obudzi, kurs wysoki, a Palermo (poza meczem z Livorno, które w 4 meczach straciło 12 goli :lol: ) jeszcze w tym sezonie niczego nadzwyczajnego nie pokazało. To żaden pewniak ale moim skromnym zdaniem pewniejsze to, niż handicap Interu ale mogę się mylić, wiadomo jak to jest z Panią Bukmacherką ;)

Wróć do „Bukmacherka”