Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 26 wrz 2007, 8:31

olson pisze:Tymczasem Lizarazu w wywiadzie dla strony internetowej stacji DSF polecił Samira Nasri'ego do Bayernu. Jak dla mnie bardzo średni pomysł. Najlepsze jest jednak to, że szanse na jego sprowadzenie byłyby niewielkie. Poza tym, nie sądzę, żeby Hoeness czy Hitzfeld wyrazili zainteresowanie tym zawodnikiem.
Nasri może i nie, ale nie wiem, czy sprowadzenie kolejnego skrzydłowego/ofensywnego pomocnika nie byłoby dobrym pomysłem :wink: Tym bardziej jak patrzę na ostatnie wyczyny Schweiniego, to... - w tej chwili np. Hamit jest od niego zdecydowanie lepszy, mimo, iż sprowadzany był jako uzupełnienie składu! Z samym Riberym w ofensywnej pomocy długo nie pociągniemy...No cóż, sezon jeszcze długi, i tak Schweini jak i też kontuzjowany teraz Sosa jeszcze będą mieli okazję się wykazać, jednak na razie mam pewne wątpliwości co do tej formacji - kluczowej, było nie było, bo bez dobrych podań z linii pomocy nawet tacy napastnicy jak Toni czy Klose wiele nie zdziałają.
olson pisze:Inny wynik niż nasze zwycięstwo trudno sobie wyobrazić, acz nie takie kwiatku się już zdarzały.
No miejmy nadzieję, że tym razem "kwiatka" nie będzie i odprawimy Łużyczan z kwitkiem :P Faktem jest, że w zeszłym roku będąc na 3 miejscu przegraliśmy z ostatnim Hannoverem u siebie (!), no ale zeszły sezon to była zupełnie inna broszka :wink:

A wygrać trzeba, bo sytuacja w tabeli zaczyna się klarować - i mamy tworzącą się "grupę pościgową" w postaci Schalke, Leverkusen i HSV.

Wróć do „Niemcy”